Τζούριτς: «Μόνοι μας τους προηγούμενους μήνες»

Φώτης Καρακούσης
Τζούριτς: «Μόνοι μας τους προηγούμενους μήνες»

bet365

Ο αρχηγός της Εθνικής Μίταρ Τζούριτς επιτέθηκε στην ΕΟΠΕ κάνοντας λόγο για μη οργάνωση, ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το μέλλον της ομάδας. ΚΟΖΑΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Η Εθνική δεν ήταν συνεπής σε ένα ακόμα ραντεβού της με την ιστορία και ο αρχηγός της ομάδας Μίταρ Τζούριτς δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του. Ο διαγώνιος της Βερόνα έκανε λόγο για μη οργάνωση αφήνοντας αιχμές για την Ομοσπονδία, ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το μέλλον της Εθνικής με βάση το καλό υλικό που υπάρχει.

Αναλυτικά ανέφερε: «Τα συναισθήματα αυτή τη στιγμή είναι όπως όλων των παιδιών. Μόνο εμείς οι παίκτες ξέρουμε τι μεγάλη προσπάθεια έχουμε κάνει μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες. Και δεν το λέμε για να βρούμε δικαιολογίες… Για 1-2 σετ χάσαμε την απευθείας πρόκριση στα τελικά και σήμερα για ένα σετ δεν τα καταφέραμε. Δεν πιστεύω ότι ήταν θέμα ατυχίας, αλλά πληρώσαμε την οργάνωση μας… Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά κι εμείς δεν τις είχαμε.

Για το εάν η πρόκριση κρίθηκε στο 21-18 του δ’ σετ: «Στο 21-18 οι Ισπανοί πάτησαν γκάζι, αντέδρασαν και σε εμάς δεν.. βγήκε. Έλειψαν πολλά και το τι έλλειψε το ξέρουμε καλύτερα εμείς οι παίκτες».

Για τον κόσμο που γέμισε το κλειστό και στήριξε την Εθνική: «Για τον κόσμο σήμερα, πρέπει να πω πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την Κοζάνη. Αυτή τη ζεστασιά την έχουμε νιώσει λίγες φορές και στάθηκαν πραγματικά δίπλα μας… Δείξανε ότι είναι πραγματικοί Έλληνες, σε αντίθεση με κάποιους άλλους. Αυτός ο κόσμος μας έκανε να μην αισθανόμαστε τόσο μόνοι μας, όσο τους προηγούμενους μήνες. Κι ελπίζω σύντομα να ξεκαθαρίσει το διοικητικό πεδίο και η διοίκηση που θα προκύψει να στηρίξει αυτή την ομάδα γιατί έχει πραγματικά μεγάλες δυνατότητες».

Τέλος, για το μέλλον της Εθνικής ομάδας: «Εγώ το λέω εδώ και τέσσερα χρόνια λέω ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Το θέμα είναι ότι δεν μ’ ακούει κανείς. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ικανότητας ή θέλησης, αλλά χρειαζόμαστε την υποστήριξη από πίσω για να τα καταφέρουμε.»

 

Τελευταία Νέα