«Να γεμίσει το γήπεδο και να έρθει η πρόκριση» (vids)

Φώτης Καρακούσης
«Να γεμίσει το γήπεδο και να έρθει η πρόκριση» (vids)

bet365

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης και ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος κάλεσαν τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό της Λευκόβρυσης και να βοηθήσει την Εθνική στο να πάρει την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. ΚΟΖΑΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Η Εθνική δίνει αύριο το μεγάλο παιχνίδι με την Ισπανία (19:00) στα ρεβάνς του 3-0 στη Λα Πάλμα θέλοντας τη νίκη με 3-0 ή και 3-1 προκειμένου να διεκδικήσει στο χρυσό σετ την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Σήμερα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και τον Πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο να καλούν τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό της Λευκόβρυσης και να βοηθήσει τον Σωτήρη Δρίκο και τους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Λευτέρης Ιωαννίδης (Δήμαρχος Κοζάνης): «Να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά την ομάδα μας που είναι εδώ και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα. Είμαι πεπεισμένος ότι οι πολίτες της Κοζάνης για μια ακόμη φορά κι αύριο ακόμη πιο εμφατικά θα γεμίσουν το γήπεδο και θα στηρίξουν την ομάδα.

Είναι πολύ σημαντική κι αυτή η στιγμή για την Κοζάνη που φιλοξενεί την Εθνική ομάδα και καλώ τους συμπολίτες μας, πέρα από το αποτέλεσμα να υποστηρίξουν την ομάδα. Όχι βέβαια ότι δεν μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε και να προκριθούμε.

Θέλω και πάλι να ευχαριστήσω την ομάδα που είναι εδώ και μας έχει τιμήσει, θεωρώντας ότι κι εμείς έχουμε προσφέρει από την πλευρά μας την καλύτερη δυνατή φιλοξενία, αλλά και βοήθεια».

Γιώργος Καραμπέτσος (Πρόεδρος ΕΟΠΕ): «Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που με την ιδιότητα του προέδρου της ΕΟΠΕ επισκέπτομαι την Κοζάνη και δεν χρειάστηκαν παρά ένα μικρό χρονικό διάστημα για να διαπιστώσω πως όλα όσα μου έλεγαν οι συνεργάτες μου στην Ομοσπονδία αλλά και τα μέλη της Εθνικής ομάδας είναι μια πραγματικότητα. Η φιλοξενία της ομάδας μας είναι άψογη.

Η Κοζάνη και η ευρύτερη περιοχή έχει αγκαλιάσει με έναν απίστευτο τρόπο την ομάδα, την έχει κάνει να νιώσει σαν στο σπίτι της και για μία ακόμη φορά θέλω να πω ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους πολίτες της Κοζάνης κι ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Λευτέρη Ιωαννίδη, τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρη Πλακεντά, την ΔΕΗ και την Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονιάς και ιδιαίτερα τον Τάκη Παφίλη που βοήθησαν κι αυτή από την σκοπιά τους.

Όλοι αυτοί μαζί με τον απλό κόσμο μας έχουν στηρίξει στο διάστημα που βρισκόμαστε εδώ για να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αύριο είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο θα γεμίσει όπως επίσης είμαι σίγουρος ότι προπονητές και παίκτες θα κάνουν κατάθεση ψυχής για να φτάσουμε στο στόχο μας.

Σ’ αυτή τη φάση θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα από τον προπονητή μέχrι και τον τελευταίο που υπάρχει σ’ αυτή την ομάδα για την τεράστια προσπάθεια που κάνουνε όλους αυτούς τους μήνες.

Στον αθλητισμό τίποτα δεν είναι δεδομένο, όμως με τη βοήθεια του κόσμου αισιοδοξώ ότι αύριο το βράδυ εδώ στην Κοζάνη μπορεί να ξεκινήσει να γράφεται ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό της ΕΟΠΕ για τον άψογο τρόπο με το οποίο διοργανώνει κι αυτό το event».

 

Τελευταία Νέα