Στεφάνου: «Να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί»

Στεφάνου: «Να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί»

Στεφάνου: «Να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί»

Πανέτοιμοι για την πρόκριση οι διεθνείς μας με τον Γιώργο Στεφάνου να τονίζει πως όλοι κόντρα στην Ισπανία θέλουν να διεκδικήσουν αυτό που τους αναλογεί. ΚΟΖΑΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ

Μία και σήμερα όπως λέγαμε και στο στρατό για το μεγάλο ματς της Εθνικής με την Ισπανία στη ρεβάνς το 3-0 στη Λα Πάλμα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει νίκη με 3-0 ή και 3-1 για να πάει το ματς στο χρυσό σετ και να καταφέρει να προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η ομάδα είναι έτοιμη, όπως φάνηκε και στα λόγια του λίμπερο Γιώργου Στεφάνου, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Το βασικότερο είναι να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί μιας και στην Ισπανία δεν καταφέραμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί. Κι αυτό έγινε μετά από δύο τουρνουά όπου είχαμε δείξει μια καλή εικόνα και να έχουμε συνεχής βελτίωση στην απόδοση μας.

Θεωρώ ότι στην Κοζάνη, όπου ευελπιστώ ότι θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, θα παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί»

-Τι πρέπει να αλλάξει σε σχέση με το πρώτο ματς;

«Στο Λας Πάλμας κάναμε ένα κακό παιχνίδι και δεν μπήκαμε στο πνεύμα του αγώνα σε καμία στιγμή. Αυτό είχε να κάνει τόσο με τη δική μας αγωνιστική εικόνα όσο και με τον αντίπαλο που δεν μας επέτρεψε να κάνουμε αυτά που θέλαμε. Εκτιμώ ότι δεύτερη συνεχόμενη τέτοια εμφάνιση δεν θα υπάρξει. Κι αυτό που έχει να αλλάξει η ομάδα είναι κατά κύριο λόγο τη διάθεση της και το πιστεύω της. Όχι ότι δεν το πιστεύουμε, αλλά ήταν μία κακή μέρα στην Ισπανία κι ελπίζουμε ότι δεν θα επαναληφθεί»

-Μπορεί να δώσει επιπλέον ώθηση ο κόσμος;

«Αυτό είναι σίγουρο και το έχουμε δει και στα προηγούμενα παιχνίδια που έχουμε παίξει εδώ στην Κοζάνη. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι ότι ο κόσμος θα δώσει βροντερό ‘παρών’ και τους προσκαλούμε να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια μας για να πάρουμε την πρόκριση».

Best of internet