Μουνιόθ, Νοντά: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες...»

Gazzetta team
Μουνιόθ, Νοντά: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες...»

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, αλλά και ο εκ των αρχηγών των «φούριας ρόχας» μίλησα για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην εθνική μας ομάδα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2017.

Αμέσως μετά την προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας, ακολούθησε αυτή του αυριανού αντιπάλου, υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ.

Ο προπονητής των Ισπανών μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση, τονίζοντας: «Θα είναι ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι μεταξύ δύο καλών ομάδων και πιστεύω πως θα το χαρεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο.
Θα προτιμούσα να παίζουμε τον δεύτερο αγώνα στην έδρα μας αλλά αυτό δεν αλλάζει και θα πρέπει αύριο να εκμεταλλευτούμε τους φιλάθλους μας για να φτάσουμε στη νίκη.

Δεν μου λέει κάτι το ότι νικήσαμε στα δύο φιλικά, καθώς οι ομάδες βρισκόντουσαν σε περίοδο προετοιμασίας. Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το έδειξε απέναντι στο Βέλγιο, παίζει καλά αυτή την περίοδο και χρειάζεται προσοχή.

Το παιχνίδι μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες, αν δεν κάνει την διαφορά ο Τζούριτς. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης που μπορεί να πάρει ένα ματς μόνος του, από αυτόν θα εξαρτηθούν πολλά».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μουνιόθ θα βρεθεί τις επόμενες μέρες στην Άγκυρα για τις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του, τη Ζιράτ και θα ενσωματωθεί με την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη με προορισμό την Θεσσαλονίκη κι εν συνεχεία την Κοζάνη.

Από την πλευρά του, ο γεννημένος στην Κούβα Σέρχιο Μπλάνκο Νοντά (συμπαίκτης παλαιότερα του Ανδρέα Φράγκου στη Λατίνα), ανέφερε σχετικά:

«Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι, το οποίο σίγουρα κρύβει πολλές δυσκολίες.
Η ελληνική ομάδα έχει ποιότητα με καλούς παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό και πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά για να νικήσουμε.
Χρειάζεται συγκέντρωση και επειδή οι δύο ομάδες δεν έχουν πολλές διαφορές, πιστεύω πως το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα