Οι ομάδες που περιμένουν τις νικήτριες των μπαράζ

Φώτης Καρακούσης
Οι ομάδες που περιμένουν τις νικήτριες των μπαράζ

bet365

Οι 13 ομάδες που έχουν ήδη πάρει την πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Πολωνίας περιμένουν τις άλλες τρεις από τα μπαράζ και όλοι ευχόμαστε η Εθνική να είναι ανάμεσά τους.

Μετά τα τουρνουά των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μόνο τρία εισιτήρια έμειναν, προκειμένου να βγουν οι 16 ομάδες που θα δώσουν το παρών στην γιορτή του βόλεϊ της Πολωνίας. Και μιλάμε όντως για γιορτή, καθώς στην συγκεκριμένη χώρα αγαπάνε το άθλημα όσο σε ελάχιστες στον πλανήτη.

Σε αυτή την γιορτή μπορεί και πρέπει να λάβει μέρος και η Εθνική ομάδα και για να τα καταφέρει θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ισπανίας. Αυτό είναι ένα από τα τρία ζευγάρια των μπαράζ, με τα υπόλοιπα δύο να είναι τα Τουρκία-Πορτογαλία και Λετονία-Εσθονία.

Ποιες είναι ήδη στα τελικά

Την πρόκριση μέσω των προκριματικών πήραν οι Γερμανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Σλοβακία, Ολλανδία και Τσεχία, οι οποίες πήραν την πρώτη θέση στους ομίλους τους. Στην Πολωνία ήδη ήταν και οι Πολωνία (ως διοργανώτρια), Γαλλία, Σλοβενία, Ιταλία, Βουλγαρία, Ρωσία και Σερβία. Όπως μπορεί ο καθένας να καταλάβει μιλάμε για ένα τρομερά δυνατό τουρνουά, που αν η Εθνική βρεθεί εκεί μπορεί να την κάνει να αλλάξει επίπεδο.

 

Τελευταία Νέα