«Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στην Κοζάνη»

«Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στην Κοζάνη»

Gazzetta team
«Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στην Κοζάνη»

bet365

Τη σημασία ανασύνταξης τόνισε ο Σωτήρης Δρίκος ο οποίος υποστήριξε ότι η Εθνική θα διεκδικήσει την πρόκριση επί της Ισπανίας στην Κοζάνη.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Δρίκος, μετά τη νίκη επί της Ουκρανίας, έστειλε το μήνυμά του ενόψει Ισπανίας τονίζοντας ότι η Εθνική θα διεκδικήσει την πρόκριση στο κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη.

Ο Σωτήρης Δρίκος δήλωσε αναλυτικά: «Την Ουκρανία την ...κερδίσαμε το Σάββατο, όταν την αποκλείσαμε με τη νίκη επί του Βελγίου. Με την Ισπανία παίξαμε δυο φορές σε φιλικά τουρνουά στην Τουρκία και χάσαμε ισάριθμες φορές. Τα επίσημα ματς όμως είναι διαφορετικά. Θέλουμε δυο-τρεις μέρες να οργανωθούμε και να επανέρθουμε σε προπονητικούς ρυθμούς και την Τρίτη να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τα μπαράζ. Οι αντίπαλοι μας έχουν εμπειρία σε αυτή τη διαδικασία, αφού αποκλείσθηκαν από το προηγούμενο Ευρωβόλει από την Ολλανδία σε διπλούς αγώνες. Κάναμε 14 πόντους, 5 νίκες και πρέπει να μας στηρίξουν όλοι για να παίξουμε μετά από πολλά χρόνια σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρώτο ματς στα Κανάρια Νησιά και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στην Κοζάνη».

Από την πλευρά του ο Νίκος Ζουπάνι είπε: «Είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω και μάλιστα στη θέση του διαγώνιου. Είμαι ευτυχής που έκανα καλό ξεκίνημα και είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας που διεκδικεί μετά από επτά χρόνια την πρόκριση σε τελικούς».

Όπως ο Ζουπάνι έτσι κι ο Παπαδόπουλος έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική και μπήκε στο ματς για ένα σερβίς. Με τη σειρά του τόνισε: «Κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής. Είμαι στη διάθεση της Εθνικής να βοηθήσω αυτούς που είναι εδώ και αυτούς που δεν είναι, για να πετύχουμε το μεγάλο στόχο , την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

 

Τελευταία Νέα