Δίπλα στον Σεπέδα ο ΠΑΟΚ

Δίπλα στον Σεπέδα ο ΠΑΟΚ

Δίπλα στον Σεπέδα ο ΠΑΟΚ

Δίπλα στον Ρολάντο Σεπέδα και στην περιπέτεια που περνάει θα σταθεί ο ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος του... ασπρόμαυρου ΤΑΑ Κώστας Παϊσιάδης.  

Ο Ρολάντο Σεπέδα την περσινή χρονιά ήταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά για τον ΠΑΟΚ οδηγώντας τους... ασπρόμαυρους στο δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Ωστόσο εκεί που όλα έμοιαζαν ρόδινα για τον παίκτη, ήρθε η υπόθεση βιασμού στην Φιλανδία να αντρέψει τα πάντα. Ο Κουβανός καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης, ωστόσο στον... δικέφαλο του βορρά είναι αποφασισμένοι να σταθούν δίπλα του.

Αυτό ανέφερε με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Κώστας Παϊσιάδης αναφέροντας τα εξής: «Είμαστε στενοχωρημένοι με την απόφαση της δίκης και θα το εξηγήσω. Ειδικά για τον Σεπέδα, τον ζήσαμε ένα χρόνο και ξέρουμε ότι είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Όλοι όσοι τον γνωρίζουμε πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν ενέχεται ως μέτοχος στο βιασμό, αλλά καταδικάστηκε για το ότι γνώριζε για τον βιασμό και δεν αντέδρασε. Το βαρύ κατηγορητήριο και η άμεση ενοχή αφορούσε τους Ουριάρτε και Κάλβο. Ο Κάλβο είναι ο Κουβανός που θέλαμε αυτό το καλοκαίρι. Αυτοί είναι που πήραν μέρος στο βιασμό. Ο Σεπέδα κατηγορήθηκε ότι χειροδίκησε εναντίον του προστάτη της κοπέλας. Ο Σεπέδα και Αμπράχαμ γνώριζαν για τον βιασμό και ήταν σε άλλο δωμάτιο. Αυτό για το δικαστήριο θεωρήθηκε άμεση ενοχή για τον βιασμό».

Για το αν προτίθεται να κάνει κάτι ο ΠΑΟΚ για τον παίκτη: «Αυτό που μας ενδιαφέρει να λάβει υπ’ όψη τους ότι εμείς που τον γνωρίζουμε τον στηρίζουμε. Παίζει μεγάλο ρόλο σε κάποιον που είναι στη φυλακή το τι πιστεύει κάποιος γι’ αυτόν. Για μας δεν ήταν ποτέ ένας άνθρωπος που υπήρξε βιαστής και ξέρουμε πως δεν πρόκειται ποτέ να λειτουργήσει έτσι. Άλλωστε, και η γυναίκα του τον στηρίζει. Για αρχή θα πάνε δύο άτομα να τον δουν και εν συνεχεία θα δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε».

Best of internet