Στην φυλακή ο Σεπέδα και άλλοι 4 Κουβανοί!

Φώτης Καρακούσης
Στην φυλακή ο Σεπέδα και άλλοι 4 Κουβανοί!

bet365

Με ποινή φυλάκισης για 5 χρόνια, τιμωρήθηκε ο Ρολάνδο Σεπέδα για τον συμμετοχή του σε βιασμό Φινλανδής. Τι γίνεται με τους Κουβανούς που είχαν συμφωνήσει με τις ελληνικές ομάδες.

Απροσδόκητη κατάληξη είχε τελικά η υπόθεση με βιασμό νεαρής κοπέλας από 5 Κουβανούς βολεϊμπολίστες, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Ρολάντο Σεπέδα, ο οποίος μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Κατά την διάρκεια του World League που έγινε στο Τάμπερε, μία Φινλανδή κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από τους αθλητές της Εθνικής Κούβας, Ρολάντο Σεπέδα, Αλφόνσο Γκαβιλάν, Ρικάρντο Μανθάνο, Ουριάρτε Μέστρε και Λουίς Σιέρα.

Η πλευρά των παικτών όμως όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις είπε πως η κοπέλα εκδιδόταν και υπήρξε διαφωνία στην τιμή, κάτι που την οδήγησε στην ψευδή καταγγελία.

Μάλιστα, η εκδοχή αυτή φαινόταν να είχε κέρδιζε έδαφος, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ, αφού ο Σεπέδα έχασε το συμβόλαιο των 400.000 που είχε στην Κορέα, να εξετάζει την επιστροφή του στο «Παλατάκι».

Την Τρίτη όμως έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου που επέβαλε στους 4 κατηγορούμενους ποινή φυλάκισης 5 ετών και στον Σιέρα 3,5.

Τι γίνεται με τις μεταγραφές;

Στην όλη υπόθεση υπάρχει και μία άλλη παράμετρος, καθώς η αγοράς της Κούβας είχε ανοίξει για τα καλά, με αποτέλεσμα ο Κάλβο να έχει ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ (μετά το σκάνδαλο λύθηκε το συμβόλαιό του), ο Άλμπο να έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό (είχε αθωωθεί), όπως και ο Μελγκαρέχο, ενώ ο Ολυμπιακός είχε προχωρήσει στην απόκτηση του Οσόρια.

Πλέον όμως, μετά την ντροπιαστική αυτή εξέλιξη της υπόθεσης, δεν αποκλείεται η Ομοσπονδία της χώρας να κλείσει ξανά τα σύνορα.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα