Φλώρος: «Ο τρόπος που χάσαμε μας αφήνει με πίκρα»

Gazzetta team
Φλώρος: «Ο τρόπος που χάσαμε μας αφήνει με πίκρα»

bet365

«Ο τρόπος που χάσαμε μας αφήνει με πίκρα», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Φλώρος για την ήττα της Ελλάδας από τη Λευκορωσία.

Το στενάχωρο συναίσθημα από τον τρόπο που προέκυψε σήμερα η ήττα για την Ελλάδα, στο τάι μπρέικ, από τη Λευκορωσία, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Μπρνο, παραδέχτηκε ο Τάκης Φλώρος. «Εγινε κόντρα στο ματς. Ημασταν στο τελευταίο σετ ισόπαλοι 8-8, 12-12 και χάσαμε. Όταν χάνεται έτσι ένα παιχνίδι, σου μένει πίκρα», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε επισημαίνοντας: «Το να γυρίσεις ένα ματς και να το πας ως το τέλος, έχοντας αντίπαλο μια καλή ομάδα όπως είναι η Λευκορωσία (σ.σ. η Εθνική επανέκαμψε έχοντας χάσει τα δύο πρώτα σετ), δείχνει κάτι. Αρχίζοντας το τουρνουά είπαμε, αντικειμενικά, πως και οι τρεις ομάδες (Τσεχία, Λευκορωσία, Σλοβενία), είναι καλύτερες από εμάς σε δυναμική. Ας μην ξεχνάμε πως από την ομάδα μας λείπουν 7 κοπέλες» .

Ο τεχνικός της Λευκορωσίας, Αλιαξάντρ Κλίμοβιτς, με τη σειρά του, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε. Προηγηθήκαμε με 2-0 σετ και προσπαθήσαμε, στην πορεία, να δώσουμε χώρο και στις παίκτριες που δεν αγωνίζονται πολύ. Η Ελλάδα άρχισε να παίζει καλά μετά το τρίτο σετ, παίρνοντας ώθηση από την άμυνα. Αυτό της έδωσε αυτοπεποίθηση και δημιούργησε σε μας πρόβλημα. Στο τέλος παίξαμε σαν ομάδα, είχαμε συγκέντρωση και καταφέραμε να πάρουμε το τάι μπρέικ».

 

Τελευταία Νέα