Κίνηση ενότητας από Καραμπέτσο

Φώτης Καρακούσης
Κίνηση ενότητας από Καραμπέτσο

bet365

Σε μια κίνηση ενότητας προχώρησε ο Γιώργος Καραμπέτσος, καθώς μίλησε με τους συνυποψηφίους του Μαυρομάτη και Μελισσουργό ζητώντας να είναι στην προσωρινή διοίκηση και ο Στουραΐτης.

Από την στιγμή που κανείς από τους τέσσερις υποψηφίους δεν πήρε το 50+1 θα υπάρξει προσωρινή διοίκηση και σε λίγους μήνες νέες εκλογές στην ΕΟΠΕ. Πρώτος αναδείχθηκε ο συνδυασμός του Γιώργου Καραμπέτσου, με τον πρώην διαιτητή να είναι έτοιμος να πάρει το χρίσμα από το Πρωτοδικείο. Ωστόσο από την πρώτη στιγμή έδειξε πως θέλει να είναι ενωτικός και γιαυτό ζήτησε από τους Μαυρομάτη και Μελισσουργό, τους άλλους δύο υποψηφίους που έχουν μέλη στους 21 του ΔΣ, να μπει και ο Στουραΐτης που δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ως πρώτος σε ψήφους υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές, επικοινώνησα με τους συνυποψηφίους μου Γιώργο Μελισσουργό και Αχιλλέα Μαυρομάτη. Αμφότεροι αποδέχτηκαν την πρότασή μου να προτείνουμε ως προσωρινή διοίκηση που θα οριστεί από το αρμόδιο δικαστήριο, τους 21 πρώτους σε σταυρούς και μάλιστα τους πρότεινα να καταλάβει θέση δικού μου υποψηφίου στο νέο διοικητικό συμβούλιο ο Γιάννης Στουραΐτης. Και οι δυο προτάσεις έγιναν αποδεκτές».

 

Τελευταία Νέα