Στουραΐτης: «Η παρουσία μας δεν σταματάει σε μια εκλογική διαδικασία»

Gazzetta team
Στουραΐτης: «Η παρουσία μας δεν σταματάει σε μια εκλογική διαδικασία»

bet365

Την πρόθεσή του να συνεχίσει να προσφέρει στο βόλεϊ ακόμα και αν δεν εκλεγεί εξέφρασε ο Γιάννης Στουραΐτης με δήλωσή του.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Στουραΐτη έχει ως εξής: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

-Σε όλα τα σωματεία που με την μαζική συμμετοχή τους, εξέφρασαν το ενδιαφέρον και την αγωνία για το μέλλον του αθλήματος.

-Σε όσους συνετέλεσαν σε μια άψογη εκλογική διαδικασία.

-Στα σωματεία που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

-Στους συνεργάτες μου, που διατήρησαν την εμπιστοσύνη και την αξιοπρέπεια ως στοιχεία της εκλογικής διαδικασίας, απέναντι σε ευκαιριακές συμμαχίες και τακτικές.

Θέλω να συγχαρώ, όσους οι εκλογές ανέδειξαν μέσω Πρωτοδικείου, ώστε να οδηγήσουν τις εξελίξεις στο άθλημα. Αυτό που προέχει είναι να αποκατασταθεί η ηρεμία και η ενότητα, και η επόμενη ημέρα να είναι δημιουργική.

Η δική μας παρουσία και η αγάπη μας στο άθλημα, δεν αρχίζει και δεν σταματάει σε μια εκλογική διαδικασία, ούτε με την συμμετοχή σε μια θέση ευθύνης. Αποτελεί καθημερινή στάση και πρακτική.

Πρώτα το βόλεϊ Γιαννης Στουραΐτης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα