Πάνω από 40.000 στο αντίο του Σέρτζιο από την Εθνική (vids&pics)

Φώτης Καρακούσης
Πάνω από 40.000 στο αντίο του Σέρτζιο από την Εθνική (vids&pics)

bet365

Ο τεράστιος Σέρτζιο αποχώρησε από την Εθνική ως χρυσός Ολυμπιονίκης και περισσότεροι από 40.000 Βραζιλιάνοι τον τίμησαν στο φιλικό προς τιμήν του κόντρα στην Πορτογαλία.

Θεωρείται και όχι άδικα ο καλύτερος λίμπερο στην ιστορία του βόλεϊ. Για την ακρίβεια, είναι ο άνθρωπος που άλλαξε όλη την λογική και όλη την αντιμετώπιση προς αυτή την θέση. Μιλάμε φυσικά για τον τεράστιο Σέρτζιο, τον παίκτη που για χρόνια ήταν ηγέτης της Βραζιλίας και που ουσιαστικά ήταν αυτός που με το πάθος του συνέβαλε τα μέγιστα στο να κατακτηθεί το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Τον Σετζίνιο τον αποθεώσαμε και με το παραπάνω εδώ στο gazzetta.gr, όμως οι συμπατριώτες του που όχι απλά τον αγαπούν αλλά τον λατρεύουν, του είπαν το καλύτερο αντίο που θα μπορούσε και ο ίδιος να φανταστεί. Ο 41χρονος λίμπερο έχει τονίσει πως πλέον σταματάει από την Εθνική (θα παίξει άλλα δύο χρόνια σε σύλλογο το θηρίο) και στην πρωτεύουσα της χώρας την Μπραζίλια και το «Μανέ Γκαρίντσα», βρέθηκαν περισσότεροι από 40.000 φίλοι του βόλεϊ για να αποθεώσουν αυτόν τον χαρισματικό ηγέτη.

Το φιλικό ήταν ανάμεσα στην Βραζιλία και την Πορτογαλία που για την ιστορία νίκησε η σελεσάο με 3-1 (25-20, 20-25, 25-21, 15-8) και η αποθέωση που γνώρισε ο Σέρτζιο από τον κόσμο δεν είχε προηγούμενο. Και πως να μην την γνώριζε άλλωστε, από την στιγμή που οι Βραζιλιάνοι και αγαπάνε όσο τίποτα το βόλεϊ, αλλά και γνωρίζουν πως αυτός ο παίκτης είναι η ζωντανή ιστορία της Εθνικής τους. Από την άλλη ο 41χρονος έζησε με την ψυχή του κάθε στιγμή και είναι δεδομένο πως θα θυμάται αυτή την ημέρα για όλη του την ζωή...

 

Τελευταία Νέα