Ο τρόμος του σεισμού σε αγώνα βόλεϊ (vid)

Φώτης Καρακούσης
Ο τρόμος του σεισμού σε αγώνα βόλεϊ (vid)

bet365

Ο εγκέλαδος εκτός από την Ιταλία χτύπησε και την Μιανμάρ. Την στιγμή του σεισμού διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ και όπως φαίνεται και από το βίντεο οι παίκτες και των δύο ομάδων έτρεξαν πανικοβλημένοι να σωθούν.

Τα βλέμματα όλου του κόσμου βρίσκονται στην Ιταλία και την τραγωδία στην περιοχή του Ριέτι. Εκεί που ο εγκέλαδος κατέστρεψε πόλεις και έχει στοιχίσει έως τώρα την ζωή σε 120 ανθρώπους, με τον αριθμό δυστυχώς να μεγαλώνει ώρα με την ώρα. Την ίδια μέρα ένας ακόμα μεγαλύτερος σεισμός (6.8 ρίχτερ) συγκλόνισε την Μιανμάρ και την περιοχή του Μπαγκάν.

Την ώρα του σεισμού διεξαγόταν ένας σημαντικός αγώνας βόλεϊ για το Ασιατικό Κύπελλο ανάμεσα στην Κατάρ Αλ Αραμπί με την Γουίνγκ Πιτσανούλοκ της Ταϊλάνδης. Στην πρώτη μάλιστα αγωνίζονται και παίκτες Παγκόσμιας κλάσης όπως ο Ούρος Κοβάσεβιτς και ο Λεάντρο Βισότο. Όπως φαίνεται και στο βίντεο την στιγμή του σεισμού παίκτες και κόσμος προσπαθεί να φύγει πανικοβλημένος, αλλά το ευχάριστο είναι πως κανείς δεν έπαθε το παραμικρό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα