Γιορντάνοφ, Χριστοφιδέλης και Λάππας για Κηφισιά

Φώτης Καρακούσης
Γιορντάνοφ, Χριστοφιδέλης και Λάππας για Κηφισιά

bet365

Με τον καλύτερο τρόπο ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον Γιοβάνοβιτς η Κηφισιά καθώς βρίσκεται μια ανάσα από την συμφωνία με Γιορντάνοφ. Μένει ο Χριστοφιδέλης, πολύ κοντά και σε Λάππα.

Μπορεί να έφυγαν σημαντικοί παίκτες όπως οι Γιοβάνοβιτς, Στέφανου και Ρουμελιωτάκης, να υπήρξε άγχος για την συνέχεια, ωστόσο για ακόμα μια χρονιά η Κηφισιά αναμένεται να βρει και πάλι τον δρόμο της. Η ομάδα των βορείων προαστίων ετοιμάζεται να αντικαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο τον Σέρβο διαγώνιο. Ο εκλεκτός είναι ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ με τον Βούλγαρο να βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τα άκρα, ο Κώστας Χριστοφιδέλης όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στο συγκρότημα του Κώστα Αρσενιάδη. Δίπλα του θα έχει τον Ηλία Λάππα ο οποίος μετά από χρόνια στην Σύρο και στον Φοίνικα επιστρέφει στην Αθήνα για λογαριασμό της Κηφισιάς. Όσον αφορά τη θέση του λίμπερο αυτός θα είναι και πάλι ο Ταμπουρατζής και θα γίνει ότι και πέρσι, όταν ο Στέφανου πήγε Κηφισιά και ο Ταμπουρατζής Ολυμπιακό και φέτος θα γίνει το αντίθετο.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα