Γιορντάνοφ, Χριστοφιδέλης και Λάππας για Κηφισιά

Γιορντάνοφ, Χριστοφιδέλης και Λάππας για Κηφισιά

Με τον καλύτερο τρόπο ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον Γιοβάνοβιτς η Κηφισιά καθώς βρίσκεται μια ανάσα από την συμφωνία με Γιορντάνοφ. Μένει ο Χριστοφιδέλης, πολύ κοντά και σε Λάππα.  

Γιορντάνοφ, Χριστοφιδέλης και Λάππας για Κηφισιά

Μπορεί να έφυγαν σημαντικοί παίκτες όπως οι Γιοβάνοβιτς, Στέφανου και Ρουμελιωτάκης, να υπήρξε άγχος για την συνέχεια, ωστόσο για ακόμα μια χρονιά η Κηφισιά αναμένεται να βρει και πάλι τον δρόμο της. Η ομάδα των βορείων προαστίων ετοιμάζεται να αντικαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο τον Σέρβο διαγώνιο. Ο εκλεκτός είναι ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ με τον Βούλγαρο να βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην Ελλάδα. 

Όσον αφορά τα άκρα, ο Κώστας Χριστοφιδέλης όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στο συγκρότημα του Κώστα Αρσενιάδη. Δίπλα του θα έχει τον Ηλία Λάππα ο οποίος μετά από χρόνια στην Σύρο και στον Φοίνικα επιστρέφει στην Αθήνα για λογαριασμό της Κηφισιάς. Όσον αφορά τη θέση του λίμπερο αυτός θα είναι και πάλι ο Ταμπουρατζής και θα γίνει ότι και πέρσι, όταν ο Στέφανου πήγε Κηφισιά και ο Ταμπουρατζής Ολυμπιακό και φέτος θα γίνει το αντίθετο.

Best of internet