Αυστραλός και Βραζιλιάνος σε Παμβοχαϊκό

Gazzetta team
Αυστραλός και Βραζιλιάνος σε Παμβοχαϊκό

bet365

Δύο παίκτες ανακοίνωσε ο Παμβοχαϊκός με τους Βραχατιώτες να συνεχίζουν την ενίσχυσή τους αποκτώντας τους Μπο Γκράχαμ και Ενρίκε Παρέιρα.

Η ανακοίνωση για τον Μπαταγκίμ:

Σε μια ακόμα μεταγραφική κίνηση προσώρησε η ομάδα μας με την απόκτηση του Βραζιλίανου Henrique Parreira Batagim.

Γεννημένος στην Ανάπολις Γκόϊας το 1993 και με ύψος 1,97 στα πρωτα σχολικά του χρονια ασχολήθηκε με το άθλημα του μπάσκετ αλλά ενας καθηγητής του τον παρότρυνε να δοκιμάσει στο άθλημα του βόλλεϊ .

Εχει αγωνιστεί σε ομάδες της Βραζιλίας με τελευταίο του σταθμό πέρσυ την ομάδα της Canoas.

Με πολύ καλη υποδοχή ο Henrique Parreira Batagim αγωνίζεται στην θέση του ακραίου , θεωρείτε ένας αθλητής που τον χαρακτηρίζει το πάθος αλλα και η ομαδικότητα.

Ευχαριστώ για την επιλόγη μου να αγωνιστώ στην ομάδα της Κορίνθιας ήταν τα πρώτα λογια του Henrique Parreira Batagim σημειώνοντας ότι το βόλλεϊ είναι ενα συλλογικό άθλημα γιαυτό παντα πρεπεί να μπαίνει η ομάδα πιο ψηλά απο το εγώ καθε αθλητή και αυτο θελώ και έγω στην νέα μου όμαδα. Θέλω να δωσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε όλοι οι στόχοι της όμαδας να επιτευχθούν.

Η ανακοίνωση για τον Γκράχαμ:

Την απόκτηση του κεντρικού Διεθνή Αυστραλού Beau Graham ανακοινώνει η ομάδα μας. Ο Βeau Graham είναι 22 χρονών με υψος 2,02 ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στην ηλικία των 14 ετών στην ομάδα βόλεϊ του σχολείου που φοιτούσε.

Η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η Queensland (ακαδημία αθλητισμού) σε ηλικία μόλις 15 ετών. Γρήγορα το ταλέντο τον έφερε στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων της Αυστραλίας με τον αθλητή να συνδυάζει βόλεϊ και σπουδές καθώς του δόθηκε και υποτροφία στο Αθλητικό Ινστιτούτο Αθλητισμού.

Στο βιογραφικό του εκτός των άλλων έχει προσθέσει και την συμμετοχή του στα πρωταθλήματα των Ρουμανίας και Σουηδίας.

Η απόκτησή του έρχεται σε συνάρτηση με την πρόωρη διακοπή συνεργασίας με τον Κεντρικό Αμερικάνο Τζέισον Αγκόπιαν καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός γηπέδων την φετινή σεζόν.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα