Σπουδαία κίνηση με Γκονζάλες ο Παναθηναϊκός (vids)

Σπουδαία κίνηση με Γκονζάλες ο Παναθηναϊκός (vids)

Φώτης Καρακούσης
Σπουδαία κίνηση με Γκονζάλες ο Παναθηναϊκός (vids)

bet365

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάλυψε το κενό του Ντάριο Άλμπο ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να αποκτούν τον 32χρονο Αργεντίνο διαγώνιο Πέπε Γκονζάλες όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο παίκτης.

Από την στιγμή που η υπόθεση του Ντάριο Άλμπο δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν, με τον Κουβανό να μένει προφυλακισμένος για την υπόθεση βιασμού της Φιλανδής, στον Παναθηναϊκό έτρεξαν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για την θέση του διαγώνιου. Οι προσπάθειές τους καρποφόρησαν, καθώς ο εκλεκτός είναι ο Πέπε Γκονζάλες. Ο γνωστός μας από το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης Αργεντίνος διαγώνιος γνωστοποίησε την μεταγραφή του, όταν σε συνέντευξη που έδωσε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου θα λάβει μέρος με την Εθνική του, ανέφερε: «Εχω ομάδα τώρα και σας λέω ότι θα πάω στην Ελλάδα για να παίξω στον Παναθηναϊκό».

Ποιος είναι ο Γκονζάλες

Ο Γκονζάλες ξεκίνησε την καριέρα του στην Αλιάνζα και μετά αγωνίστηκε σε Ροζάριο Σοντόρο, Μισιόνες και Μπελγκράνο. Στην Ευρώπη ήρθε για λογαριασμό Κυπριακών ομάδων και συγκεκριμένα των Διονύσου και ΑΕ Καραβά, πριν μεταγραφεί στον Εθνικό. Μετά την Αλεξανδρούπολη συνέχισε στην Τουρκία και την Τορούλ, μετά έπαιξε στα Αραβικά Εμιράτα, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στην Πολωνία και την Μπιέλσκο Μπιάλα.

Πρόκειται για μια εξαιρετική λύση καθώς φημίζεται τόσο για την επίθεσή του, όσο και για το σερβίς, ενώ στα συν του το ότι τα τελευταία χρόνια έχει σημαντικές παραστάσεις από σπουδαία πρωταθλήματα όπως το τουρκικό και το πολωνικό.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα