Στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου οι εκλογές της ΕΟΠΕ

Φώτης Καρακούσης
Στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου οι εκλογές της ΕΟΠΕ

bet365

Με την πόλη να μην ανακοινώνεται αλλά να είναι η Αθήνα, έγινε γνωστό πως οι εκλογές της ΕΟΠΕ θα διεξαχθούν στις 3 Σεπτεμβρίου.

Λίγες μέρες έμειναν προκειμένου να δούμε αν θα υπάρξει νέος πρόεδρος στην ΕΟΠΕ ή αν τελικά θα παραμείνει στο θώκο του ο Αχιλλέας Μαυρομάτης. Όπως αποφάσισε το ΔΣ της Ομοσπονδίας η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 3 Σεπτεμβρίου ενώ αν δεν υπάρξει απαρτία θα δοθεί παράταση μιας μέρας.
Η πόλη δεν ανακοινώθηκε, όμως εκτός εξαιρετικού απροόπτου οι εκλογές θα λάβουν χώρα στην Αθήνα, κάτι που θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Αποφασίστηκε ομόφωνα η εκλογική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα διεξαχθεί στις 4 Σεπτεμβρίου. Ο χώρος που θα φιλοξενηθεί η Γενική Συνέλευση θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα