Μπαμ με Κουβανή ο Πανναξιακός (vid)

Μπαμ με Κουβανή ο Πανναξιακός (vid)

bet365

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον Πανναξιακό με την ομάδα της Νάξου να αποκτά την διεθνή Κουβανή διαγώνιο Μαργκαρίτα Ροντρίγκες Λόπες.

Σε μία πολύ σπουδαία κίνηση που την ενισχύει σε μεγάλο βαθμό προχώρησε ο Πανναξιακός. Η ομάδα του Γιώργου Ρούσση ανακοίνωσε την απόκτηση της 23χρονης Κουβανής διαγώνιας Μαρκαρίτα Ροντρίγκες Λόπες, μια όπως αναφέραμε εξαιρετική μεταγραφή που θα ανεβάσει σε μεγάλο βαθμό το συγκρότημα της Νάξου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουν στο σύλλογό μας το βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας της Κούβας Heidy Margarita Rodriguez Lopez, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας του βόλεϊ γυναικών του σωματείου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η αθλήτρια, ύψους 1.87, είναι γεννημένη το 1993 και αγωνίζεται ως διαγώνιος. Αυτή τη χρονική περίοδο ηγείται της εθνικής ομάδας της χώρας της στους Παναμερικανικούς Αγώνες, που διεξάγονται στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Καλωσορίζουμε την πολύ ταλαντούχα αθλήτρια στη Νάξο και πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει βασικό πρωταγωνιστή στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ είναι σίγουρο ότι η αγωνιστική της παρουσία θα προσφέρει θέαμα υψηλών προδιαγραφών στους Ναξιώτες αλλά και στους φίλους του βόλεϊ γενικότερα».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα