Οι θεωρίες συνωμοσίας για τους Κουβανούς

Οι θεωρίες συνωμοσίας για τους Κουβανούς

bet365

Για θεωρίες συνωμοσίας αλλά και... πόλεμο μάνατζερ κάνουν λόγο οι Κουβανοί αναφορικά με την υπόθεση βιασμού Φινλανδης από τέσσερις παίκτες της Εθνικής.

Την ώρα που οι Κάλβο, Ουριάρτε, Άμπραχαν, Σεπέδα, Άλμπο και Σόσα ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά κατηγορούμενοι για βιασμό Φιλανδης στο Τάμπερε, οι θεωρίες συνωμοσίας αναφορικά με τι τελικά έχει γίνει, δίνουν και παίρνουν. Τις τελευταίες ημέρες ειδήσεις βγαίνουν μόνο από τα ΜΜΕ της Φιλανδίας, τα οποία βάλουν συνεχώς κατά των Κουβανών.

Οι Κουβανοί από την πλευρά τους είχαν προτιμήσει την οδό της σιωπής θέλοντας να μάθουν τι ακριβώς έχει γίνει, καθώς έχουν πολλές και σημαντικές αμφιβολίες αναφορικά με το κατά πόσο υπήρξε βιασμός. Κουβανοί, τόνιζαν πως οι Κάλβο και Ουριάρτε γνώρισαν την Φινλανδή στο μπαρ που βρίσκεται στο ξενοδοχείο και μαζί ανέβηκαν στο δωμάτιο με την ίδια να τους ζητάει σεξ. Λίγες ώρες μετά στο δωμάτιο μπήκαν και οι Άμπραχαμ με τον Σεπέδα οι οποίοι αφού πείραξαν τους συμπαίκτες τους έφυγαν, με τον πρώην παίκτη του δικεφάλου να τονίζει συνεχώς πως δεν έκανε κάτι και να ζητάει εξέταση DNA, όπως και άλλες, γυναικολογικές εξετάσεις.

Μόλις έγινε ότι έγινε, οι δύο παίκτες έβγαλαν την κοπέλα εκτός δωματίου όπου και την είδαν οι Άλμπο και Σόσα και θέλησαν να της βρουν ταξί για να πάει σπίτι της. Μάλιστα και η ίδια είχε πει πως όντως την βοήθησαν, αλλά αυτή αντί να πάει σπίτι πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε βιασμό. Την συνέχεια την ξέρετε με τους έξι να έχουν προφυλακιστεί.

Εδώ έρχονται και τα σενάρια συνωμοσίας καθώς οι Κουβανοί φωνάζουν για το πως γίνεται να κατηγορούνται κάποιοι για βιασμό χωρίς ιατρική εξέταση, ενώ επισημαίνουν πως σε ένα τέτοιο ξενοδοχείο δεν μπορεί να μην υπάρχει μια κάμερα που να φαίνεται αν η γυναίκα πηγαίνει ή όχι με την θέλησή της στο δωμάτιο. Οι φόβοι τους έχουν να κάνουν με... πόλεμο μάνατζερ που βλέπουν την συγκεκριμένη αγορά να ανοίγει και αυτοί να μένουν εκτός, καθώς η Ομοσπονδία έχει συνεργασία με Έλληνα μάνατζερ τον Κώστα Μαργαρίτη.

Η αλήθεια είναι πως μπορεί η υπόθεση να έχει πολύ ψωμί και όντως οι φόβοι για... στημένο σκηνικό να ισχύουν, αλλά αυτό μένει να φανεί στο δικαστήριο όπου και θα ζητηθούν και ιατρικές γνωματεύσεις όπως εξετάσεις DNA και γυναικολογικές εξετάσεις. Δεδομένα πάντως η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πολύ ψωμί και εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον, είτε όντως είναι υπόθεση βιασμού, είτε (και ακόμα περισσότερο) αν μιλάμε για πλεκτάνη και... πόλεμο συμφερόντων.

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο παγκοσμίως, ενώ ακόμα μεγαλύτερο, εδώ στην Ελλάδα, σχετικά με τους παίκτες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, το μέλλον των οποίων φαντάζει αμφίβολο μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Ειδικά όσο υπάρχουν τέτοιου είδους... σκιές και δεν μπορεί αν αποκλειστεί το ενδεχόμενο πλεκτάνης.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα