Αγωνία για Κάλβο, Σεπέδα, την γλιτώνει ο Άλμπο

Αγωνία για Κάλβο, Σεπέδα, την γλιτώνει ο Άλμπο

bet365

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση ομαδικού βιασμού Φιλανδής από τέσσερις Κουβανούς βολεϊμπολίστες. Σήμερα θα απαγγελθούν κατηγορίες σε Κάλβο, Σεπέδα, Άμπραχαν και Ουριάρτε, ενώ φαίνεται να την γλιτώνουν οι Άλμπο και Σόσα.

Με ποινή φυλάκισης μέχρι και δέκα ετών αν τελικά κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν οι Κουβανοί βολεϊμπολίστες που κατηγορούνται για βιασμό Φιλανδής στο Τάμπερε. Όπως έχει γραφτεί ήδη, οι Κάλβο, Σεπέδα, Ουριάρτε και Άμπραχαν κατηγορούνται για βιασμό κοπέλας που γνώρισαν στο μπαρ του ξενοδοχείου, με το θύμα να τους αναγνωρίζει. Μάλιστα μπλεξίματα είχαν και ενδεχομένως να έχουν και οι Άλμπο με τον Σόσα, με τον νέο διαγώνιο του Παναθηναϊκού και τον συμπαίκτη του να κατηγορούνται πως ενώ γνώριζαν δεν έκαναν τίποτα για να το αποτρέψουν. «Υπό κανονικές συνθήκες η έρευνα για ένα τέτοιο αδίκημα διαρκεί ένα μήνα, αλλά εδώ είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση και λόγω της συμμετοχής των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες», τονίστηκε από την Φινλανδική αστυνομία, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν φήμες και για άλλα περιστατικά (εκτός του βιασμού).

Το καλό για τους Άλμπο και Σόσα όμως είναι, πως το θύμα, στην κατάθεσή της είπε πως οι συγκεκριμένοι προσπάθησαν να την βοηθήσουν και έτσι είναι εξαιρετικά πιθανό να μην έχουν επιπτώσεις. Όσον αφορά τους άλλους τέσσερις σήμερα ή το αργότερο αύριο θα τους απαγγελθούν κατηγορίες και θα αρχίσει άμεσα η δίκη, καθώς ο χρόνος πιέζει ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων. Αν τελικά οι τέσσερις οδηγηθούν σε δίκη, τότε σίγουρα θα χάσουν το μεγάλο αθλητικό ραντεβού, ενώ θα κινδυνέψουν με φυλάκιση ως και δέκα χρόνια. Όσον αφορά βέβαια τον Ρικάρντο Κάλβο τον νέο πασαδόρο του ΠΑΟΚ, η εξέλιξη αυτή αναγκάζει τους «ασπρόμαυρους» να κοιτάξουν για άλλες λύσεις, εκτός και αν λυθεί σύντομα και χωρίς συνέπειες για τον παίκτη, αυτή η περιπέτεια.

Τέλος όσον αφορά τους άλλους δύο Κουβανούς που θα αγωνίζονται στην Ελλάδα τη νέα χρονιά, τόσο ο Μελγκαρέχο, όσο και ο Οσόρια δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα καθώς δεν είχαν συμμετοχή στον καταγγελλόμενο βιασμό, ενώ όπως αναφέραμε και πριν, δύσκολα θα έχει επιπτώσεις και ο Άλμπο αν όντως το θύμα, σύμφωνα με όσα γράφουν και τα ΜΜΕ της Φιλανδίας, είχε πει πως την βοήθησε.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα