Μεγάλοι μπελάδες για Κάλβο και Σεπέδα!

Μεγάλοι μπελάδες για Κάλβο και Σεπέδα!

Μεγάλοι μπελάδες για Κάλβο και Σεπέδα!

bet365

Σοβαρά μπλεξίματα με την αστυνομία της Φινλανδίας για Κάλβο, Ουριάρτε, Γκαβιλάν αλλά και για Σεπέδα! Στην Φινλανδία γίνεται λόγος για βιασμό από τους Κουβανούς βολεϊμπολίστες.

Τελειωμό δεν έχουν οι... περιπέτειες των Κουβανών, καθώς όπως σας έχουμε μεταφέρει από χθες στο Τάμπερε όπου βρισκόταν η αποστολή για να αντιμετωπίσει την Φινλανδία στο πλαίσιο του Γουόρλντ Λιγκ, είχαν μπλεξίματα με τον Νόμο τρεις παίκτες της. Ο ένας μάλιστα θα είναι ο νέος πασαδόρος του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Ρικάρντο Κάλβο, ο οποίος μαζί με τους Ουριάρτε και Γκαβιλάν συνελήφθησαν από την τοπική αστυνομία στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν.

Την Κυριακή υπήρξε και νεότερη πληροφόρηση από τους Φινλανδούς. Αυτή ανέφερε πως και ο MVP του περσινού ελληνικού πρωταθλήματος, Σεπέδα, ήταν μαζί τους και γίνεται λόγος για βιασμό! Ο Σεπέδα μάλιστα δεν μπόρεσε επίσης να αγωνιστεί με την Εθνική την Κυριακή αφού πήγε να δώσει κατάθεση. Οι Κουβανοί μιλούν για παντελή έλλειψη ενοχοποιητικών στοιχείων και ότι δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα