Συνελήφθησαν Κάλβο και Ουριάρτε

Συνελήφθησαν Κάλβο και Ουριάρτε

Συνελήφθησαν Κάλβο και Ουριάρτε

bet365

Μπλεξίματα με την αστυνομία της Φινλανδίας για τον Ρικάρντο Κάλβο, ο οποίος μαζί με τους Ουριάρτε και Γκαβιλάν συνελήφθησαν από την αστυνομία με την κατηγορία σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα ΜΜΕ της Φινλανδίας να είναι για σεξουαλική επίθεση.

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι Κουβανοί, καθώς στο Τάμπερε όπου βρισκόταν η αποστολή για να αντιμετωπίσει την Φινλανδία στο πλαίσιο του Γουόρλντ Λιγκ, είχαν μπλεξίματα με τον νόμο τρεις παίκτες της. Ο ένας μάλιστα θα είναι ο νέος πασαδόρος του ΠΑΟΚ. Μιλάμε για τον Ρικάρντο Κάλβο, ο οποίος μαζί με τους Ουριάρτε και Γκαβιλάν συνελήφθησαν από την τοπική αστυνομία στο ξενοδοχείο, όπως μετέδωσαν και η τηλεόραση της χώρας. Οι λόγοι όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Φινλανδία είναι σεξουαλική επίθεση, χωρίς να υπάρχουν όμως λεπτομέρειες. Και οι τρεις όπως ήταν φυσικό δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τους Φιλανδούς να επικρατούν με 3-1.

Για το σοβαρό αυτό θέμα τοποθετήθηκε και η αστυνομία της συγκεκριμένης χώρας με τον υπεύθυνο της αστυνομίας να αναφέρει: «Εκδόθηκε ανακοίνωση, για να σταματήσουν οι φήμες. Υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον και έπρεπε να σταματήσει. Για παράδειγμα, οι ύποπτοι δεν την κοπάνησαν. Είναι ασφαλείς και η προκαταρκτική έρευνα συνεχίζεται», επιβεβαιώνοντας στην συνέχεια την συνεργασία που υπάρχει με την πρεσβεία της κούβας. Αξίζει να αναφέρουμε πως επίσημα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της σύλληψης, κάτι που αναμένεται να γίνει την Κυριακή το απόγευμα, καθώς η έρευνα καθυστερεί λόγω απουσίας διερμηνέων.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα