Deja Vu και για τους άνδρες του Ολυμπιακού

Φώτης Καρακούσης
Deja Vu και για τους άνδρες του Ολυμπιακού

bet365

Άτυχος στάθηκε στην κλήρωση του δεύτερου γύρου του CEV Cup ο Ολυμπιακός με τους «ερυθρόλευκους» να καλούνται να αντιμετωπίσουν την Ρωσική Σουργκούτ από την οποία αποκλείστηκαν πέρσι στην φάση των «8» του θεσμού.

Όπως στις γυναίκες, έτσι και στους άνδρες του Ολυμπιακού η φετινή Ευρωπαϊκή περιπέτεια θα αρχίσει κόντρα στην ομάδα που ολοκληρώθηκε η περσινή. Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας (CEV Cup) θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Ρωσική Σουργκούτ από την οποία αποκλείστηκαν πέρσι με δύο ήττες (3-0 και 3-2) στους «8» του θεσμού. Το πρώτο ματς θα γίνει στο Ρέντη 3-5 Ιανουαρίου και ο επαναληπτικός στις 17-19 του ίδιου μήνα στη Ρωσία.

Γκουλινέλι: «Τελικός τα παιχνίδια με Σουργκούτ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φλάβιο Γκουλινέλι σχολιάζοντας την κλήρωση του Cev Cup, δήλωσε στο osfp.gr: «Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη η κλήρωση αλλά αυτό είναι κάτι που μπορούμε να αλλάξουμε. Καλύτερη ωστόσο θα μπορούσε να είναι και για τους Ρώσους. Από την άλλη μπαίνουμε κατευθείαν στη φάση των «1/16» της διοργάνωσης. Σίγουρα έχουμε πιθανότητες πρόκρισης σε διπλούς αγώνες. Θα έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα ενώ δεν θα ταξιδέψουμε προηγουμένως. Αναμφίβολα τα παιχνίδια με τη Σουργκούτ θα είναι για εμάς σαν τελικός. Θα είμαστε έτοιμοι εκείνοι την περίοδο για το στόχο μας. Θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, κοιτάζοντας να κάνουμε ένα βήμα τη φορά».

Με Αντβέρπ αν αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ

Έστω και έμμεσα, στην σημερινή κλήρωση του CEV Cup συμμετείχε και ο ΠΑΟΚ, καθώς αν οι Θεσσαλονικείς αποκλειστούν από την Κροατική Μλάντοστ Μαρίνα Καστέλα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Βελγική Αντβέρπ. Αυτοί οι αγώνες θα είναι για προηγούμενη φάση του θεσμού και θα γίνουν στις 6-8 Δεκεμβρίου (Βέλγιο) και 20-22 Δεκεμβρίου (Θεσσαλονίκη ή Κροατία).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CEV CUP Τελευταία Νέα