Σαν να μην πέρασε μια μέρα για Ολυμπιακό

Σαν να μην πέρασε μια μέρα για Ολυμπιακό

Σαν να μην πέρασε μια μέρα για Ολυμπιακό

Την CSM Βουκουρέστι από την οποία αποκλείστηκαν στο χρυσό σετ στην φάση των 16» επίσης του Τσάλεντζ Καπ, θα αντιμετωπίσουν και πάλι φέτος οι «ερυθρόλευκες» στον πρώτο τους φετινό αγώνα της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Όπως τελείωσε την περσινή χρονιά στην Ευρώπη, θα αρχίσει την φετινή ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκες» στην πρώτη φάση του Τσάλεντζ Καπ κληρώθηκαν με την CSM Βουκουρέστι, την ομάδα από την οποία αποκλείστηκαν στους «16» της ίδιας διοργάνωσης. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» το διάστημα 13 με 15 Δεκεμβρίου και η ρεβάνς στο Βουκουρέστι το διάστημα 10 με 12 Ιανουαρίου.

Κοβάτσεβιτς: «Πιο ισχυροί από πέρσι, θα περάσουμε στην επόμενη φάση»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς σχολιάζοντας την κλήρωση του Challenge Cup δήλωσε στο osfp.gr: «Θα αντιμετωπίσουμε τον ίδιο αντίπαλο με πέρσι, αλλά προφανώς θα έχει διαφορετικό πρόσωπο αφού έχει αλλάξει 2-3 παίκτριες. Αν έχουμε ένα πλεονέκτημα είναι ότι η ομάδα μας είναι η ίδια με πέρσι αλλά και πιο ισχυρή με τις προσθήκες που έγιναν. Επίσης θέλουμε τη ρεβάνς κόντρα στην CSM Βουκουρεστίου. Νομίζω ότι φέτος θα είμαστε και στα δυο παιχνίδια καλύτεροι από τον αντίπαλο μας και ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

Best of internet