ΕΡΤ και ΟΤΕSport θα μεταδώσουν το Final 4 του World League

Gazzetta team
ΕΡΤ και ΟΤΕSport θα μεταδώσουν το Final 4 του World League

bet365

Τόσο η ΕΡΤ όσο και ο OTESport θα μεταδώσουν απευθείας τις μάχες της Εθνικής Ανδρών στο Final 4 του 3ου γκρουπ του World League που θα διεξαχθεί το διήμερο 1-2 Ιουλίου στην «Fraport Arena» της Φρανκφούρτης.

Συγκεκριμένα ο ημιτελικός της Παρασκευής (21:10) κόντρα στην Σλοβενία θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2 και το OTESport7HD ενώ από το OTESport7HD θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε και τον 1ο ημιτελικό της διοργάνωσης (18:10) Γερμανία – Κινεζική Ταϊπέι.

Όσον αφορά τους αγώνες του Σαββάτου, ΕΡΤ2 και OTESport θα μεταδώσουν απευθείας τον αγώνα της Εθνικής (18:10, εφόσον προκριθεί στον τελικό, 15:10, εφόσον παίξει στον αγώνα για τις θέσεις 3-4) ενώ το συνδρομητικό κανάλι θα μεταδώσει και τον άλλο αγώνα.

O OTESport πάντως δεν θα μεταδόσει αγώνες μόνο από την Φρανκφούρτη καθώς το τριήμερο 1-3 Ιουλίου στο πρόγραμμα του περιλαμβάνονται κι άλλες σπουδαίες αναμετρήσεις από τη γιορτή του World League.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 1 Ιούλιου (16:00, OTESport7HD) θα μεταδοθεί ο αγώνας Βραζιλία – Πολωνία, το Σάββατο 2 Ιουλίου (19:00, OTESport6HD) ο αγώνας Γαλλία – Πολωνία και την Κυριακή 3 Ιουλίου (20:30, OTESport7HD) η αναμέτρηση ΗΠΑ – Ρωσία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα