ΕΡΤ και ΟΤΕSport θα μεταδώσουν το Final 4 του World League

ΕΡΤ και ΟΤΕSport θα μεταδώσουν το Final 4 του World League

ΕΡΤ και ΟΤΕSport θα μεταδώσουν το Final 4 του World League

Τόσο η ΕΡΤ όσο και ο OTESport θα μεταδώσουν απευθείας τις μάχες της Εθνικής Ανδρών στο Final 4 του 3ου γκρουπ του World League που θα διεξαχθεί το διήμερο 1-2 Ιουλίου στην «Fraport Arena» της Φρανκφούρτης.

Συγκεκριμένα ο ημιτελικός της Παρασκευής (21:10) κόντρα στην Σλοβενία θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2 και το OTESport7HD ενώ από το OTESport7HD θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε και τον 1ο ημιτελικό της διοργάνωσης (18:10) Γερμανία – Κινεζική Ταϊπέι.

Όσον αφορά τους αγώνες του Σαββάτου, ΕΡΤ2 και OTESport θα μεταδώσουν απευθείας τον αγώνα της Εθνικής (18:10, εφόσον προκριθεί στον τελικό, 15:10, εφόσον παίξει στον αγώνα για τις θέσεις 3-4) ενώ το συνδρομητικό κανάλι θα μεταδώσει και τον άλλο αγώνα.

O OTESport πάντως δεν θα μεταδόσει αγώνες μόνο από την Φρανκφούρτη καθώς το τριήμερο 1-3 Ιουλίου στο πρόγραμμα του περιλαμβάνονται κι άλλες σπουδαίες αναμετρήσεις από τη γιορτή του World League.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 1 Ιούλιου (16:00, OTESport7HD) θα μεταδοθεί ο αγώνας Βραζιλία – Πολωνία, το Σάββατο 2 Ιουλίου (19:00, OTESport6HD) ο αγώνας Γαλλία – Πολωνία και την Κυριακή 3 Ιουλίου (20:30, OTESport7HD) η αναμέτρηση ΗΠΑ – Ρωσία.

Best of internet