Πάτησε στο Fraport Arena η Εθνική!

Gazzetta team
Πάτησε στο Fraport Arena η Εθνική!

bet365

Η Εθνική ανδρών βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (28/6) στη Φρανκφούρτη, εκεί όπου θα δώσει τη δική της «μάχη» στο Final-4 του 3ου γκρουπ του World League.

Το ελληνικό στοιχείο –έντονο στη Γερμανία- και με το «καλημέρα» οι διεθνείς του Σωτήρη Δρίκου έγιναν αντικείμενο συζήτησης με ερωτήσεις για τη διοργάνωση ενώ κάποιοι φωτογραφήθηκαν μαζί τους, δίνοντας και τις ευχές για «καλή επιτυχία».

Γύρω στις 8μ.μ (τοπική ώρα), η Εθνική πάτησε για πρώτη φορά γήπεδο στο «Fraport Arena», εκεί όπου την Παρασκευή (1/7) θα αναμετρηθεί με την Σλοβενία (21.10 ώρα Ελλάδας). Η προπόνηση της Ελλάδας ήταν χρονικά η τελευταία ενώ νωρίτερα είχαν προπονηθεί οι υπόλοιπες τρεις συμμετέχουσες ομάδες (Γερμανία, Κινεζική Ταϊπέι και Σλοβενία).

Το γήπεδο σταδιακά θα «φορέσει» τα καλά του με τους ιθύνοντες να εργάζονται, ούτως ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχτεί το μεγάλο γεγονός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα