Από το Σταβάνγκερ στο… Ξυλόκαστρο και πρόκριση στα προημιτελικά οι Νιώπας/Παπαδημητρίου

Gazzetta team
Από το Σταβάνγκερ στο… Ξυλόκαστρο και πρόκριση στα προημιτελικά οι Νιώπας/Παπαδημητρίου

bet365

Άρτι αφιχθέντες από το Σταβάνγκερ, έπειτα από τη συμμετοχή τους στο Continental Cup και μετά από πολύωρο ταξίδι, οι Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου ξεκίνησαν για το Ξυλόκαστρο, προκειμένου να συμμετάσχουν στο 1ο τουρνουά Masters του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2016.

Ως Εθνική ομάδα οι «Τέο» και Νιώπας αγωνίστηκαν στο προ ολυμπιακό τουρνουά, μαζί με τους Κοτσιλιάνο Γ./Ζουπάνη Ν. προκειμένου να διεκδικήσουν το «χρυσό εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αψηφώντας όμως την κόπωση, σωματική και ψυχολογική, έκαναν αγώνα δρόμου για να μπορέσουν να δώσουν το «παρών» και στον πρώτο σταθμό του Πανελληνίου σιρκουί.

Ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος τους και έτσι δεν πρόλαβαν να βρίσκονται στο Ξυλόκαστρο για το πρώτο τους ματς, για το κυρίως ταμπλό και κατ’επέκταση ηττήθηκαν με 2-0 α.α. από τους Βλαχάκη Σ./Τσολάκο Θ., ωστόσο με δύο νίκες πρώτα με 2-0 (21-15, 21-10) επί των Αυγουστή Α./Στάικο Κ. και στη συνέχεια με 2-0 (21-11, 21-18) επί των Γεωργακόπουλο Ν./Μονιάκη Γ. κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Έτσι αύριο το εθνικό μας δίδυμο στις 12 το πρωί θα αντιμετωπίσει τους Βανδώρο Α./Εφραιμίδη Ν., οι οποίοι προκρίθηκαν επίσης από το ταμπλό των ηττημένων με μία νίκη με 2-0 (21-15, 21-18) επί των Αλεξίου Ι./Μανδηλάρη Β. και μια ήττα από τους Βολουδάκη Χ./ Καπίρη Θ. με 2-1 (16-21, 23-21, 17-15) και θα διεκδικήσουν μια θέση στα ημιτελικά. Εκεί ο νικητής θα «συναντήσει» τους αήττητους στο κυρίως ταμπλό, με τρεις νίκες Βλαχάκης Σ./Τσολάκος Θ..

Επιπρόσθετα απευθείας στα ημιτελικά του ταμπλό προκρίθηκαν οι Βολουδάκης Χ./Καπίρης Θ. μετά από δύο νίκες αρχικά με 2-0 (21-18, 21-7) επί των Τσαλικιάν Α./Τσαλικιάν Μ. και με 2-0 (21-10, 21-18) επί των Κόκκινο Β./Τακουρίδη Ι., και μετά τη νίκη τους στην τρίτη φάση του κυρίως ταμπλό επί των Βανδώρο Α./Εφραιμίδη Ν.. Στον ημιτελικό στις 3μ.μ. θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του προημιτελικού Αλεξίου Ι./Μανδηλάρης Β-Κλειδόπουλος Δ./Μαμάης Ι. που κάνει πρώτο σερβίς στις 11π.μ..

 

Τελευταία Νέα