Πλακεντάς: «Τιμή για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας η φιλοξενία του World League»

Gazzetta team
Πλακεντάς: «Τιμή για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας η φιλοξενία του World League»

bet365

Στην πόλη της Κοζάνης βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι η αποστολή της Κινεζικής Ταϊπέι, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες θα αφιχθούν και οι αποστολές του Καζακστάν και του Πουέρτο Ρίκο, βάζοντας πλέον για τα καλά την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας στους ρυθμούς του World League.

Κάτι που παραδέχθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κ. Παναγιώτης Πλακεντάς (η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι μαζί με το Δήμο Κοζάνης και τη ΔΕΗ οι συνδιοργανωτές των αγώνων) μιλώντας στο www.volleyball.gr.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα για την πόλη της Κοζάνης αυτή η μεγάλη και σπουδαία διοργάνωση. Ο ερχομός και η φιλοξενία στην πόλη, πρώτα της δικής μας Εθνικής ομάδας αλλά και άλλων 3 ομάδων από κάθε σημείο του ορίζοντα, είναι πολύ σημαντικό και ανεβάζει το πρεστίζ της περιοχής μας. Για τρεις μέρες που θα γίνονται οι αγώνες του World League η Κοζάνη, αλλά και συνολικά η Περιφέρεια θα αποτελεί το σημείο αναφοράς για όλους τους φιλάθλους και κυρίως για όσους αγαπούν το άθλημα του βόλεϊ και θεωρώ ότι θα ευχαριστηθούμε όλοι και θα απολαύσουμε θέαμα υψηλού επιπέδου και από τις τέσσερις ομάδες»

-Πώς προετοιμάστηκε η διοργάνωση από πλευράς Περιφέρειας;
«Με όλες μας τις δυνάμεις σε τεχνικό επίπεδο, αλλά και από άποψη υλικοτεχνικής υποστήριξης, σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης προετοιμάσαμε το κλειστό γήπεδο της Λευκόβρυσης που θα φιλοξενήσει τους αγώνες. Επίσης με μια σειρά προωθητικών δράσεων διαφημίσαμε τη διοργάνωση ώστε ο κόσμος να έχει προσμονή για το γεγονός και να γεμίσει το γήπεδο και στις 3 ημέρες. Και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της Κοζάνης θα ανταποκριθεί και θα δώσει μαζικά το παρών του στο γήπεδο. Αυτό θα είναι πολύ καλό και για την Εθνική μας ομάδα για να έχει αυτή την ώθηση που χρειάζεται ώστε να τερματίσει στην πρώτη θέση σε αυτό το πρώτο τουρνουά που γίνεται στην Κοζάνη.

-Τι εικόνα πιστεύετε πως θα βγει για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με τη διοργάνωση αυτή;
«Η Περιφέρειά μας δεν είναι η πρώτη φορά που διοργανώνει σημαντικής σπουδαιότητας αγώνες. Φυσικά είναι η πρώτη φορά που γίνονται παιχνίδια παγκόσμιας εμβέλειας και σημασίας. Ωστόσο η περιοχή ξέρει από τέτοιες διοργανώσεις και δίνει έμφαση στη διοργάνωση τέτοιων γεγονότων. Είναι για μας και ένα πρόσθετο κίνητρο να πάνε όλα καλά και αγωνιστικά και από άποψη φιλοξενίας ενώ και η πόλη και η περιοχή μας θα κερδίσει αναγνώριση σε διάφορες περιοχές του πλανήτη που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες από την τηλεόραση. Αυτό αποτελεί για την περιοχή μας πρόκριμα γιατί μπορούμε να προσελκύσουμε χάρις σε αυτούς τους αγώνες κόσμο και για τον αθλητικό τουρισμό εκτός φυσικά από τις άλλες ομορφιές της περιοχής μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα