«Με συνέργειες και συμβιωτικές σχέσεις μπορούμε να πετύχουμε»

Gazzetta team
«Με συνέργειες και συμβιωτικές σχέσεις μπορούμε να πετύχουμε»

bet365

Στο Δημαρχείο Χανίων φιλοξενήθηκε την Παρασκευή το πρωί η συνέντευξη Τύπου του 3ου Βαλκανικού τουρνουά beach volley, που συνδιοργανώνουν, ο Δήμος Χανίων, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και ο Σύλλογος Beach Volley Χανίων, στην παραλία των Αγίων Αποστόλων.

Ο Αντιδήμαρχος για θέματα Αθλητισμού κ. Γιώργος Κουκλάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το Βαλκανικό Τουρνουά αποτελεί ένα μεγάλο γεγονός για την πόλη μας γι' αυτό ο Δήμος Χανίων συνεχίζει να υποστηρίζει τέτοιου είδους διοργανώσεις οι οποίες προσφέρουν υψηλού επιπέδου θεάματα και προβάλλουν την πόλη μέσω των Εθνικών Ομάδων που συμμετέχουν σ' αυτές».

Ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων Beach Volley της ΕΟΠΕ και ταμίας της Ομοσπονδίας, κ. Θανάσης Ρέρρας υποστήριξε: «Με ιδιαίτερη χαρά βρισκόμαστε στα Χανιά, στην Κρήτη στο νοτιότερο άκρο της πατρίδας μας για ένα τουρνουά της Βαλκανικής Ένωσης. Ξεκινήσαμε στο Σάτου Μάρε στο βόρειο άκρο της Βαλκανικής χερσονήσου, συνεχίσαμε στην Προύσα της Τουρκίας και ερχόμαστε στο νοτιότερο άκρο των Βαλκανίων στα Χανιά για να πραγματοποιήσουμε το τρίτο φετινό και τελευταίο τουρνουά για τη σειρά αυτή. Το όραμα των ιδρυτών της Βαλκανικής Ένωσης γίνεται πραγματικότητα καθώς καταφέραμε να ενώσουμε όλα τα Βαλκάνια, μέσω από την διεξαγωγή αυτών των διοργανώσεων. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Χανίων, τους χορηγούς, την Ένωση σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης και τον πρόεδρό της κ. Κώστα Ψαρουδάκη, τον Αθλητικό σύλλογο beach volley Χανίων, τον Δήμο Χανίων, γιατί η συνέργεια όλων αυτών οδήγησε στο να δημιουργηθεί αυτή η εκδήλωση. Είναι η εποχή που χρειάζονται οι συνέργειες και οι συμβιωτικές σχέσεις -για να δανειστώ έναν όρο της βιολογίας- για να μπορέσουμε να πετύχουμε!
Και ένα μήνυμα επειδή πολλοί μίλησαν για πτωχευμένες Ομοσπονδίες. Θέλουν κάποιοι να μας πείσουν ότι ζούμε σε μια πτωχευμένη χώρα σε πτωχευμένους δήμους και αθλητικές ομοσπονδίες. Αυτό που απαντάμε είναι πως θα πτωχεύσει αυτή η χώρα όταν πτωχεύσει η θέλησή μας, η καρδιά μας και η αγάπη μας για τα πράγματα. Όσο λειτουργούμε συμβιωτικά, όσο συνεργαζόμαστε και όσο προσπαθούμε μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Αυτό είναι το μήνυμά μας και όλης της προσπάθειας που γίνεται για να κρατήσουμε τους νέους στα αθλήματα».

Στο πλαίσιο του Βαλκανικού Τουρνουά Beach Volley, ο Δήμος Χανίων και η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης διοργανώνουν τουρνουά Μίνι Βόλει (3Χ3), το Σάββατο 11/6/16 και ώρα 16.30-21.00 στους Αγίους Αποστόλους Χανίων. Ο κ. Ρέρρας ανέφερε σχετικά: «Παράλληλα με το Βαλκανικό θα γίνει και ένα τουρνουά μίνι beach volley, το δεύτερο που γίνεται στη χώρα μας μετά την Κερατέα. Τα Χανιά έχουν μακρά παράδοση στο βόλεϊ και στο beach volley, είναι πολύ δραστήρια όπως ολόκληρη η Κρήτη, άλλωστε η Κρήτη είναι η περιφέρεια με τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα beach volley στην Ευρώπη. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους του Δήμου που έχουν… αγκαλιάσει όλες τις ξένες αποστολές με την Χανιώτικη φιλοξενία τους».

Παράλληλα ο πρόεδρος του Συλλόγου Beach Volley στα Χανιά, Σέργιος Αλεξιάδης σημείωσε ότι: «Το Βαλκανικό Τουρνουά είναι το μεγαλύτερο που έχει πραγματοποιηθεί έως τώρα στο χώρο των Αγίων Αποστόλων με αθλητές από τα Βαλκανικά Κράτη. Τα τελευταία χρόνια οι Άγιοι Απόστολοι αποτελούν πόλο έλξης για πολλούς αθλητικούς συλλόγους από όλη την Ευρώπη, που χρησιμοποιούν το χώρο για την προπόνηση τους».

Τέλος η προϊσταμένη του τμήματος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Λίνα Ψούνη, αφού παρουσίασε το πρόγραμμα των αγώνων κάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» την Κυριακή, που θα γίνουν οι προημιτελικοί, ημιτελικοί και οι τελικοί.

 

Τελευταία Νέα