Καλμαζίδης: «Κλειδί το επόμενο ματς»

Gazzetta team
Καλμαζίδης: «Κλειδί το επόμενο ματς»

bet365

Την κρισιμότητα του επόμενου αγώνα, τόνισε ο ομοσπονδιακό μας τεχνικός, ενώ η Βασιλαντωνάκη εξέφρασε την πίστη της.

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά το τέλος του αγώνα με την Ρουμανία, ενώ η Ανθή Βασιλαντωνάκη αφού ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον κόσμο της Μεγαλόπολης έδωσε το σύνθημα για τον αυριανό αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Γιάννης Καλμαζίδης: «Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και φυσικά το αποτέλεσμα. Με χαροποιεί το γεγονός ότι είχαμε σταθερή παρουσία στην υποδοχή. Αύριο στο ματς με την Σλοβενία πρέπει να ανεβάσουμε γενικά την απόδοση μας, σε σχέση με τον αγώνα του 1ου τουρνουά. Σαφέστατα είναι… κλειδί για την πρόκριση, αλλά αν κερδίσουμε αύριο και χάσουμε για παράδειγμα από την Ουγγαρία το Σάββατο είναι σαν να έχουμε κάνει μία… τρύπα στο νερό. Οπότε όλα τα ματς είναι καθοριστικά και πρέπει σε όλα να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Ανθή Βασιλαντωνάκη: «Είμαστε πολύ χαρούμενες και θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο που μας βοήθησε και ελπίζω αύριο να παίξουμε ακόμη καλύτερα γιατί η Σλοβενία είναι πιο δυνατή ομάδα. Σήμερα παίξαμε καλύτερα έχοντας παίξει τα τρία παιχνίδια στην Ουγγαρία και όλες μας πιστεύουμε ότι μπορούμε να βρεθούμε στην τετράδα».

Πολ Μπογκντάν: «Δεν είμαι ευχαριστημένος, κάναμε και πάλι τα ίδια λάθη στην υποδοχή και χωρίς υποδοχή δεν μπορείς να παίξεις βόλεϊ. Η Ελλάδα έπαιξε καλά και επικράτησε δίκαια. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε. Έχω να πω ότι η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη και δεν ξέρω αν η Μεγαλόπολη έχει ιστορία στο βόλεϊ αλλά σίγουρα με τόσα παιδιά στο γήπεδο μπορεί αυτό το τουρνουά να είναι η αρχή για να αγκαλιάσουν ακόμα περισσότερα το βόλεϊ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα