Πρώτα Κροατία και μετά Σκρα ο ΠΑΟΚ

Πρώτα Κροατία και μετά Σκρα ο ΠΑΟΚ

Πρώτα Κροατία και μετά Σκρα ο ΠΑΟΚ

Την γνώριμή του Μλάντοστ Μαρίνα Καστέλα θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν οι Θεσσαλονικείς προκριθούν θα βρεθούν στον τρίτο γύρο απέναντι στην Σκρα Μπελσάτοφ.

Ναι μεν αλλά για τον ΠΑΟΚ αναφορικά με την κλήρωση στο φετινό αναδιαρθρωμένο Τσάμπιονς Λιγκ. Αρχικά οι πρωταθλητές καλούνται στον δεύτερο προκριματικό γύρο να αντιμετωπίσουν την γνώριμή τους Μλάντοστ Μαρίνα Καστέλα. Λέμε γνώριμή του, γιατί τους Κροάτες τους είχαν αντιμετωπίσει και το 2013 στην φάση των «32» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας, καταφέρνοντας να πάρουν την πρόκριση με δύο νίκες.

Τα δύσκολα όμως για την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη θα έρθουν στον τρίτο και τελευταίο πριν του ομίλους, προκριματικό γύρο. Εκεί οι Θεσσαλονικείς θα βρεθούν απέναντι από την πολύ δυνατή Σκρα Μπελσάτοφ, με τους Πολωνούς να έχουν τερματίσει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματός τους. Ένας όντως δύσκολος αντίπαλος, αλλά από την άλλη αν ο ΠΑΟΚ θέλει να διακριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να μπορεί να κερδίζει τέτοιες ομάδες.

Best of internet