Στην Σμύρνη η Εθνική Ανδρών, νέο πρόβλημα με Παλέντζα

Στην Σμύρνη η Εθνική Ανδρών, νέο πρόβλημα με Παλέντζα

Στην Σμύρνη η Εθνική Ανδρών, νέο πρόβλημα με Παλέντζα

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη (μέσω Αθηνών) για την Σμύρνη της Τουρκίας όπου από αύριο έως και το Σάββατο θα συμμετάσχει στο τουρνουά Izmir Cup μαζί με τις Τουρκία, Εσθονία, Ισπανία.

Οι ατυχίες πάντως δεν λένε να εγκαταλείψουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καθώς στην τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση τραυματίστηκε ο Νίκος Παλέντζας (διάστρεμμα) με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Σμύρνη δεν ταξίδεψε ο Δημήτρης Τζούριτς (καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς) και ο Γιώργος Τζιουμάκας (έχει υποστεί οστικό οίδημα και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ την επόμενη εβδομάδα), ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Σάκης Πρωτοψάλτης (περιοστίτιδα) ο οποίος όμως είναι κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή.

«Είχαμε κάποια προβλήματα πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, στην πορεία προστέθηκαν και κάποια άλλα, ωστόσο στον αθλητισμό αυτά υπάρχουν και είναι μονόδρομος η προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε. Τα παιδιά παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει είναι συνειδητοποιημένα και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε», τόνισε ο Σωτήρης Δρίκος με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να συμπληρώνει:

«Στην Σμύρνη έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες υψηλού επιπέδου και εμάς μας ενδιαφέρει να δούμε κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις, το πώς θα εφαρμοστούν σε συνθήκες αγώνα, ενώ θα προσπαθήσουμε να μοιράσουμε το χρόνο, όσο μπορούμε, σε όλους τους αθλητές».

Αναλυτικά οι αθλητές που θα ταξιδέψουν στην Σμύρνη είναι οι εξής: Στιβαχτής, Τερζής, Κουμεντάκης, Φράγκος, Πρωτοψάλτης, Ρουμελιωτάκης, Πετρέας, Ανδρεάδης, Σμαραγδής, Ασπιώτης, Δαλακούρας, Γκαράς.

Το πρόγραμμα του τουρνουά
Πέμπτη 9/6
17:30, Ισπανία – Τουρκία
20:00, Εσθονία – Ελλάδα
Παρασκευή 10/6
17:03, Εσθονία – Τουρκία
20:00, Ελλάδα – Ισπανία
Σάββατο 11/6
17:30, Ελλάδα – Τουρκία
20:00, Ισπανία - Εσθονία

Best of internet