Παρέμεινε πρόεδρος ο Ταρνατόρος

Gazzetta team
Παρέμεινε πρόεδρος ο Ταρνατόρος

bet365

Πρόεδρος της ΕΣΑΠ θα παραμείνει ο Παντελής Ταρνατόρος, καθώς τα σωματεία ανανέωσαν την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «O Παντελής Ταρνατόρος ανανέωσε τη θητεία του ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ στις εκλογές που έγιναν στο πλαίσιο της 123ης συνεδρίασης σήμερα Δευτέρα (6 Ιουνίου 2016) στα γραφεία της Ένωσης στο ΟΑΚΑ.

Παρουσία των εκπροσώπων και των 12 ΤΑΑ ο Ταρνατόρος έλαβε 11 ψήφους υπέρ και ένα λευκό (του Παναθηναϊκού) ενώ εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός, οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης.

Προηγήθηκε ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. από τον πρόεδρο για τις εξελίξεις γύρω από τα ζητήματα της αδειοδότησης της νέας αγωνιστικής περιόδου, το θέμα των Ανωνύμων Εταιριών και προετοιμασίας της νέας αγωνιστικής περίοδου.

Στη συνέχεια έγινε ο απολογισμός των τμημάτων της ΕΣΑΠ (Οικονομικού, Αγωνιστικού, Μάρκετινγκ, Προβολής και Τύπου) με τα πεπραγμένα της περίοδου 2015-16.

Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες και η συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ. της ΕΣΑΠ.

Το νέο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ

Πρόεδρος: Παντελής Ταρνατόρος

Γενικός Γραμματέας: Κώστας Παπασταθόπουλος

Ειδικός Γραμματέας: Θεόδωρος Δεληγιαννάκης

Ταμίας: Κωνσταντίνος Γκουμότσιας

Α΄αντιπρόεδρος: Κώστας Παϊσιάδης

Β΄αντιπρόεδρος: Βασίλης Γκιζάνης».

«Προχωράμε να γεμίσουμε και πάλι τα γήπεδα»

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος χαιρέτησε το άριστο κλίμα που υπήρξε στην εκλογοαπολογιστική συνεδρίαση και στους μεγάλους στόχου που θα θέσει την επόμενη διετία. Μετά τα συγχαρητήρια που εισέπραξε από τους συνέδρους αλλά και την ευχή του προέδρου του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνη Τσαλόπουλου να είναι πρόεδρος όλων των σωματείων ο Παντελής Ταρνατόρος δήλωσε:

«Οι εκπρόσωποι των σωματείων μου έκαναν για τέταρτη φορά την τιμή να με εμπιστευτούν τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ. Τους ευχαριστώ από καρδιάς. Μου έδωσαν εντολή να είμαι πρόεδρος όλων των σωματείων, όπως άλλωστε έκανα και στις προηγουμένες θητείες. Η ΕΣΑΠ πρωτοπόρος σε όλα χαράζει τη μελλοντική πορεία του ελληνικού επαγγελματικού βόλεϊ. Είμαι ικανοποιημένος για την επανεκλογή μου αλλά περισσότερο με ικανοποιεί το άριστο κλίμα που υπάρχει εντός του Δ.Σ. μεταξύ φρέσκων και ικανών παραγόντων που έχουν κοινό όραμα και κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη του βόλεϊ. Δεν περιμέναμε τις εκλογές για να σχεδιάσουμε τη νέα περίοδο».

Σχετικά με τη νέα σύνθεση του Δ.Σ. είπε:

«Νέοι ικανοί παράγοντες πήραν θέση στο προεδρείο και εντός των ημερών θα στελεχωθούν όλες οι Επιτροπές. Ολοι συμμετέχουν στα κοινά, κανείς δεν αποκλείεται και όλοι πρέπει να βοηθήσουν την προσπάθεια. Προχωράμε μαζί με τους όλους τους φορείς του αθλήματος για να υλοποιήσουμε μεγάλους στόχους και να γεμίσουμε και πάλι τα γήπεδα. Οι συνεργάτες της ΕΣΑΠ έκαναν εξαιρετική παρουσίαση των πεπραγμένων της σεζόν 2015-16, τους συγχαίρω. Είναι βέβαιο πως σε ένα χρόνο θα έχουν πολλά περισσότερα να μας παρουσιάσουν».

Για την «επόμενη» μέρα δήλωσε:

«Η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 25 Ιουνίου κι εκεί θα παρθούν αποφάσεις για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της περιόδου 2016-17 και τις νέες διοργανώσεις που σχεδιάζουμε. Όλες οι ομάδες και όλοι οι παράγοντες είμαστε η μεγάλη ομάδα της ΕΣΑΠ. Από τις μεταγραφές που έχουν ήδη ανακοινωθεί από ορισμένα ΤΑΑ είναι σαφές πως η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι ακόμα καλύτερη και πιο επιτυχημένη και μάλιστα εν μέσω δύσκολων εποχών για τον ελληνικό αθλητισμό. Το βόλεϊ έχει μεγάλη δυναμική και με τη βοήθεια των χορηγών μας ΟΠΑΠ και NOVA και των φίλων μας θα ανεβάσουμε το άθλημα ψηλότερα. Η ΕΣΑΠ συμπληρώνει εφέτος 10 χρόνια ενώ συμπληρώνονται και 25 χρόνια από την καθιέρωση του επαγγελματικού βόλεϊ. Σχεδιάζουμε εκδηλώσεις που θα τιμήσουν το άθλημα και τους πρωταγωνιστές του και θα δώσουν χαρά στον φίλαθλο κόσμο».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα