Στάση εργασίας με στήριξη από ΕΟΠΕ

Στάση εργασίας με στήριξη από ΕΟΠΕ

Σε τρίωρη στάση εργασίας θα προχωρήσουν την Δευτέρα οι εργαζόμενοι της ΕΟΠΕ, με την Ομοσπονδία να βρίσκεται στο πλευρό τους όπως φάνηκε και με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Στάση εργασίας με στήριξη από ΕΟΠΕ

Η ανακοίνωση των εργαζομένων

O Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων Αθλητικών Σωματείων, έχοντας εγγράφως λάβει γνώση των προβλημάτων των εργαζομένων της Ε.Ο. Πετοσφαίρισης και των Ενώσεων της,

Κηρύσσει

Τρίωρη Στάση Εργασίας των εργαζομένων στην ΕΟΠΕ & Ενώσεις της, για την Δευτέρα 6 Ιουνίου από 12:00 ΕΩΣ 15:00

Διεκδικώντας,

1. Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους συναδέλφους της ΕΟΠΕ και των ενώσεων της

2. Την εφεξής εμπρόθεσμη καταβολή των μισθών των εργαζομένων

Ο ΠΣΥΑΣ επιφυλάσσεται για περαιτέρω κινητοποιήσεις ενώ το Δ.Σ. του αποφάσισε να παραστεί στα γραφεία της ΕΟΠΕ στην διάρκεια της τρίωρης στάσης εργασίας.

 

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Τη Δευτέρα 6/6/2016 και το διάστημα 12:00 – 15:00 θα πραγματοποιηθεί τρίωρη στάση εργασίας του προσωπικού της ΕΟΠΕ με αίτημα την ομαλοποίηση του ρυθμού καταβολής της μισθοδοσίας του.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας τα γραφεία της ΕΟΠΕ θα παραμείνουν κλειστά τις συγκεκριμένες ώρες ως ένδειξη συμπαράστασης στο δίκαιο αίτημα των εργαζομένων, ενώ παράλληλα εστάλη επιστολή στον Υπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Συναδινό, μέσω της οποίας εκθέτει την κατάσταση και ζητά τη συνεργασία τους για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

 

 

Best of internet