Κουβανικά... μπαμ και για Παναθηναϊκό! (pics&vid)

Κουβανικά... μπαμ και για Παναθηναϊκό! (pics&vid)

Κουβανικά... μπαμ και για Παναθηναϊκό! (pics&vid)

bet365

Σε απόκτηση των Κουβανών διεθνών Νταριέλ Άλμπο (διαγώνιος) και Μελγκαρέχο Ερνάντεζ (ακραίος) προχώρησε ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να ενισχύονται σημαντικά ενόψει της νέας χρονιάς.

Σε δύο σημαντικές προσθήκες προχώρησε ο Παναθηναϊκός με τους «πράσινους» να έρχονται σε συμφωνία με την ομοσπονδία της Κούβας για την απόκτηση του 19χρονου διαγώνιου Ντάριελ Άλμπο Μιράντα και του 19χρονου ακραίου Όσνιελ Λάζαρο Μελγκαρέχο Ερναντες. Και οι δύο θεωρούνται από τα ανερχόμενα αστέρια του Κουβανικού βόλεϊ και συμμετείχαν με την Εθνική τους στο Παναμερικανικό Κύπελλο στο Μεξικό, όπου και κατέκτησαν το χρυσό μετάλιο. Μάλιστα στον τελικό απέναντι στην Αργεντινή ο Άλμπο είχε 6 πόντους και ο Μελγκαρέχο 7, έχοντας ως συμπαίκτες τους τον Ρικάρντο Κάλβο τον νέο πασαδόρο του ΠΑΟΚ που ήταν και αρχηγός, αλλά και τον Οσόρια Ροντρίγκες τον νέο κεντρικό του Ολυμπιακού.

Ποιοι είναι οι δύο Κουβανοί

Ο 24χρονος Νταριέλ Άλμπο γεννήθηκε στην Κούβα στις 17/1/1992, έχει ύψος 2,01 και είναι 82 κιλά. Αγωνιζόταν στην Λα Χαβάνα και για πρώτη φορά θα βγει εκτός της πατρίδας του για να παίξει επαγγελματικό βόλεϊ. Κάνει επίθεση από τα 3,43 και μπλοκ στα 3,16 και όπως αναφέραμε και πριν είναι διεθνής.

Ο δεύτερος ο Μελγκαρέχο Ερνάντεζ είναι γεννημένος στις 18/12/1997 και αγωνιζόταν στην Σάντικ Σπιρίτους. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια η Κούβα, καθώς εκτός των επιθετικών του αρετών, είναι και πολύ καλός στην υποδοχή, κάτι που δύσκολα συναντάς σε Κουβανό παίκτη. Η επίθεσή του γίνεται από τα 3.45, ενώ το μπλοκ του από τα 3.20.

Με την απόκτηση των δύο Κουβανών, οι «πράσινοι» ενισχύονται σε μεγάλο βαθμό, αποκτώντας παίκτες από μια χώρα που βγάζει ταλέντα όσο καμία, ενώ το ότι είναι και διεθνείς δείχνει πως μόνο τυχαίοι παίκτες δεν είναι. Κανείς φυσικά δεν λέει πως αυτή την στιγμή μπορεί το «τριφύλλι» να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από μια θέση στην τετράδα, αλλά σίγουρα είναι θετικό το ότι μπήκε σε αυτή την αγορά, μια αγορά που δεν σταματά να βγάζει καλούς παίκτες.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα