Τα «ευχαριστώ» του Παναθηναϊκού στον Λαδουκάκη

Τα «ευχαριστώ» του Παναθηναϊκού στον Λαδουκάκη

Τα «ευχαριστώ» του Παναθηναϊκού στον Λαδουκάκη

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός ΑΟ ευχαριστεί τον Μάνο Λαδουκάκη για την προσφορά του στο τμήμα βόλεϊ κάνοντας λόγο για καθοριστική συμβολή του στην προσπάθεια των τελευταίων ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου έχει ως εξής: «Ο έως χθες Πρόεδρος του ΤΑΑ κ. Μανώλης Λαδουκάκης, μετά από 3 χρόνια Παναθηναϊκού αγώνα και προσπάθειας από αυτή τη θέση, αποφάσισε να παραδώσει τη σκυτάλη. Είναι ένα ιστορικό μέλος του Συλλόγου, με καθοριστική συμβολή στην προσπάθεια που όλοι μαζί κάνουμε, χρόνο με το χρόνο, για να ξαναγυρίσει το ένδοξο αυτό τμήμα στη θέση όπου ανήκει. Κανείς μας δεν πρέπει να ξεχάσει ότι στις πιο δύσκολες στιγμές, δέχτηκε να αναλάβει μια τόσο κρίσιμη θέση. Αποχωρεί από τη θέση του Προέδρου, αλλά όχι φυσικά από τον καθημερινό αγώνα υπέρ του Παναθηναϊκού.

Η ανάληψη των καθηκόντων του νέου Προέδρου θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα. Όπως προβλέπει το καταστατικό, το Δ.Σ. του Α.Ο. θα τον προτείνει για την ανάληψη της θέσης και η Γενική Συνέλευση αναμένεται να δώσει την έγκρισή της.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια ευχαριστούν θερμά τον Κύριο Μανώλη Λαδουκάκη! Θα είμαστε και φέτος όλοι μαζί στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα