Τον Βόσνιο Σορμάζ απέκτησε η Παναχαϊκή

Τον Βόσνιο Σορμάζ απέκτησε η Παναχαϊκή

bet365

Την μεταγραφική της ενίσχυση συνεχίζει η Παναχαϊκή με τους Πατρινούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του 24χρονου Βόσνιου ακραίου Νέναντ Σορμάζ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον 24 χρονο, Βόσνιο ακραίο:

«Το Δ.Σ. του ΤΑΑ Παναχαϊκή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βόσνιο ακραίο Νέναντ Σορμάζ (Nenad Sormaz) για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Ο Βόσνιος ακραίος είναι 24 ετών, έχει ύψος 1.99 και την προηγουμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Γερμανική Mitteldeutschland ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Ρουμάνικης Benatul Carasenbes, της Qatar Sports Club από το Κατάρ αλλά και της Σέρβικης Mladi Radnik (Serbia). Τη σεζόν 2001-12 είχε αναδειχθεί ως καλύτερος νέος παίκτης στο πρωτάθλημα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και είχε κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Νεναντ Σορμάζ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο και μάλιστα έκανε τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτης της Παναχαικης μέσω του διαδικτύου και του παρακάτω βίντεο που έστειλε στο σύλλογο, αναφέρει:

«Είμαι ο Νεναντ Σορμαζ και είμαι από τη Βοσνία.Είμαι ο νέος outside hitter (ακραίος) της Παναχαικής για τη νέα σεζόν.Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή και όλους όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω στην Ελλάδα.

Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν, θα κάνουμε καλή προετοιμασία και πιστεύω πως θα έχουμε καλή συνεργασία εκεί.»

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα