Συμπαράσταση ενόψει αδειών ζήτησε η ΕΣΑΠ

Συμπαράσταση ενόψει αδειών ζήτησε η ΕΣΑΠ

bet365

Συνάντηση με τους Έλληνες μάνατζερ παικτών είχε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατώρος ζητώντας τους να βάλουν πλάτη προκειμένου τα ΤΑΑ να γίνουν ΑΕ και να αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα.

Καλές οι μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει ως τώρα στην Volley League, αλλά όπως και να το κάνουμε τα δύσκολα και κυρίως τα σημαντικά είναι αυτά που περιμένουμε το καλοκαίρι. Πιο σημαντικό από όλα, είναι το να μπορέσουν τα ΤΑΑ να γίνουν ΑΕ, προκειμένου οι αγώνες να μπουν στο στοίχημα και οι ομάδες να πάρουν τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί με τον ΟΠΑΠ.

Αυτό όμως μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς για να μπορέσουν οι ομάδες να πληρούν τις προϋποθέσεις για να πάρουν άδεια συμμετοχής και να γίνουν ΑΕ, θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει ή έστω διακανονίσει το 100% των οφειλών τους την χρονιά που ολοκληρώθηκε, αλλά και συνολικά.

Όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, ωστόσο οι προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχουν από πλευράς ΕΣΑΠ. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Λίγκας Παντελής Ταρνατώρος είχε συνάντηση με τους Έλληνες μάνατζερ παικτών, στην οποία το βασικό θέμα συζήτησης ήταν το να βάλουν οι πελάτες τους πλάτη και να διακανονίσουν τα χρωστούμενα, προκειμένου τα ΤΑΑ να γίνουν ΑΕ, να πάρουν τις άδειες και να αγωνιστούν κανονικά στο νέο πρωτάθλημα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και σε όλες τις πλευρές υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά για το άθλημα, το οποίο η αλήθεια είναι πως αναμένεται να περάσει ένα κρίσιμο καλοκαίρι. Για την ακρίβεια θα το περάσουν οι ομάδες που όλα αυτά τα χρόνια δεν ήταν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Πρόβλημα γιατί αν τελικά δεν δοθούν άδειες και επιστρέψουμε στον ερασιτεχνισμό, θα υπάρχει σοβαρό θέμα με την χορηγία του ΟΠΑΠ και τα έσοδα στα οποία οι ομάδες έχουν στηριχθεί για τη νέα χρονιά.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα