Μαυρομάτης: «Δικαιώνεται η πολιτική της Ομοσπονδίας για ανάπτυξη στην Περιφέρεια»

Μαυρομάτης: «Δικαιώνεται η πολιτική της Ομοσπονδίας για ανάπτυξη στην Περιφέρεια»

bet365

Στην πολιτική της Ομοσπονδίας για ανάπτυξη στην Περιφέρεια στάθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης μιλώντας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων που διεξήχθη στην Ζάκυνθο.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης αναφέρθηκε στη διοργάνωση ενώ ευχαρίστησε και το Δήμο Ζακύνθου. «Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από κάθε άποψη με την ολοκλήρωση του Final 4. Η πολιτική της Ομοσπονδίας για ανάπτυξη του αθλήματος στην Περιφέρεια δικαιώνεται για μία ακόμη φορά αν και εδώ πρέπει να πω ότι υλοποιήσαμε και μια επιθυμία του Υπουργού που είναι από την Ζάκυνθο και χαιρόμαστε που το νησί στήριξε τη διοργάνωση. Να ευχαριστήσω φυσικά και τον Δήμο Ζακύνθου που στήριξε την προσπάθεια και είμαι χαρούμενος γιατί είδαμε όμορφο θέαμα και τις τρεις ημέρες των αγώνων», είπε αρχικά ενώ πρόσθεσε:

«Έγινε μια προσπάθεια όταν μπήκε η χώρα στην κρίση, η οποία άγγιξε και το άθλημα μας, είπαμε να δουλέψουμε στην περιφέρεια έτσι ώστε δημιουργηθούν οι συνθήκες να βγούμε μπροστά. Νομίζω ότι έχουμε βάλει τις βάσεις έτσι ώστε όταν η ελληνική κοινωνία σηκωθεί ξανά ψηλά, το βόλεϊ θα είναι ένα από τα πρώτα αθλήματα που θα βγουν από την κρίση».

 

Τελευταία Νέα