Γράφουν ιστορία και πάνε για μετάλλιο οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης

Gazzetta team
Γράφουν ιστορία και πάνε για μετάλλιο οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης

bet365

Μετά από ένα απίστευτο παιχνίδι οι Γιώργος Κοτσιλιάνος, Νίκος Ζουπάνης επικράτησαν με 2-0 (22-20, 24-22) των Γερμανών Έρντμαν, Μάτισικ και προκρίθηκαν για πρώτη φορά σε ημιτελικό ενός τουρνουά OPEN της FIVB.

Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν τους αγώνες τους στο OPEN της Αττάλειας οι 'Κότσι-Ζούπα' συνήθισαν στα θρίλερ αφού μέχρι τον σημερινό προημιτελικό είχαν 5 νίκες στο τάι μπρέικ και μία νίκη στα χαρτιά (λόγω αποχώρησης αντιπάλου). Και μπορεί το ματς με τους Γερμανούς να μην πήγε στα τρία σετ, αλλά τα δύο που παίχθηκαν ήταν πραγματικά θρίλερ.

Στο πρώτο η Εθνική Ανδρών επικράτησε με 22-20 για να φτάσει στο β' σετ να έχει δύο ματς μπολ (προηγήθηκε με 20-18) τα οποία όμως 'έσπασαν' οι Γερμανοί για να φτάσουμε στο 23-22 όπου ο Κοτσιλιάνος με μπλοκ έδωσε τέλος στο θρίλερ.


“Παίζουμε καλά είναι η αλήθεια αν και αυτό είναι μόλις το τρίτο μας τουρνουά, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι ότι δεν τα παρατάμε όπως κι αν εξελιχθεί ένας αγώνας”, είπαν οι δύο πρωταθλητές μας οι οποίοι δεν έκρυβαν τη χαρά τους από την σπουδαία τους επιτυχία.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι, αφού κυνηγούσαμε πολύ καιρό να μπούμε στην τετράδα σε ένα τέτοιο τουρνουά και τα καταφέραμε. Είναι μεγάλη η χαρά μας, αλλά έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι και παραμένουμε συγκεντρωμένοι”.

Αντίπαλος της Εθνικής στον αυριανό ημιτελικό θα είναι οι επίσης Γερμανοί Μπέκερμαν/Φλάγκεν τους οποίους η ελληνική ομάδα είχε κερδίσει με 2-1 (20-22, 21-18, 15-11) στην 2η αγωνιστική του ομίλου.
“Μας ξέρουν, τους ξέρουμε αλλά οι διαφορές σ' αυτό το επίπεδο είναι πολύ μικρές. Σίγουρα πάντως είναι μια ομάδα την οποία μπορούμε να κερδίσουμε”.

 

Τελευταία Νέα