Παρέμεινε στον Ολυμπιακό και ο Κοκκινάκης

Παρέμεινε στον Ολυμπιακό και ο Κοκκινάκης

Παρέμεινε στον Ολυμπιακό και ο Κοκκινάκης

bet365

Παίκτης του Ολυμπιακού παρέμεινε ο Μενέλαος Κοκκινάκης με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την ανανέωση με τον διεθνή ακραίο.

Έχοντας αρχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, η παραμονή του Μενέλαου Κοκκινάκη στους Πειραιώτες ήταν σχεδόν δεδομένη. Ο πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής διάρκειας της Volley League υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο και θα μείνει στο Ρέντη για ακόμα μία χρονιά με την ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» να αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μενέλαο Κοκκινάκη. Ο διεθνής ακραίος που ξεκίνησε την πορεία του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού σε ηλικία 11 ετών, θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο σύλλογο μας».

«Να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Η εξέλιξη της προηγούμενης χρονιάς μας δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για να επιστρέψουμε στην κορυφή σε όλα τα επίπεδα, κατακτώντας όλους τους εγχώριους τίτλους και πραγματοποιώντας μια καλύτερη από την περσινή πορεία στην Ευρώπη».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα