Σεπέδα: «Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου»

Σεπέδα: «Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου»

Gazzetta team
Σεπέδα: «Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου»

bet365

Για την καλύτερη στιγμή της ζωής του έκανε λόγο ο Ρολάντο Σεπέδα μιλώντας για τον τίτλο που κέρδισε με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του συμμετοχή σε επαγγελματική λίγκα.

Ο Κουβανός διαγώνιος που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Volley League μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Έχω εκτιμήσει πάρα πολύ την πόλη, τους παίκτες και γενικά την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή σε επαγγελματική λίγκα.

Όποιος θέλει μπορεί να με βρει. Μου άρεσε η εμπειρία που έζησα με τον ΠΑΟΚ. Μπορούν να με καλέσουν να επιστρέψω σε ένα, δύο ή τρία χρόνια. Έχω δουλέψει πάρα πολύ έχω κάνει θυσίες και για πρώτη φορά έπαιξα σε επαγγελματική λίγκα.

Αναδείχτηκα πρωταθλητής και MVP και ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Καλύτερη στιγμή ήταν ο τελευταίος πόντος του τελικού με τον Φοίνικα Σύρου που κερδίσαμε και πήραμε τον τίτλο, ενώ έντονη στιγμή ήταν του αποκλεισμού στο Κύπελλο από τον Ολυμπιακό, όμως έτσι βρήκαμε τη δύναμη και πήραμε τελικά τον τίτλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα