Παρέμεινε Πειραιώτης ο Ντίμα

Παρέμεινε Πειραιώτης ο Ντίμα

Παρέμεινε Πειραιώτης ο Ντίμα

Παίκτης του Ολυμπιακού και την ερχόμενη χρονιά θα είναι ο Ντίμα Φιλίποφ με τον διεθνή πασαδόρο να υπογράφει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Θα μπορούσε άνετα ο Ντίμα Φιλίποφ να αποτελέσει το μεταγραφικό σήριαλ του καλοκαιριού, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο καυτά ονόματα του ελληνικού βόλεϊ. Ωστόσο ο ίδιος και παρά τις κινήσεις που υπήρξαν από τον ΠΑΟΚ, προτίμησε να μείνει στον Ολυμπιακό, καθώς με τους Πειραιώτες είχε υπογράψει προσύμφωνο και ουσιαστικά ήταν ζήτημα τιμής.

Ο νεαρός πασαδόρος υπέγραψε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια ενός έτους, με την ανακοίνωση του Ολυμπιακού να αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ντίμα Φιλίποφ. Ο διεθνής πασαδόρος, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο».

«Να κατακτήσω το πρωτάθλημα»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός μου έχει προσφέρει πάρα πολλά, το ξέρω και το αναγνωρίζω. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και τον μάνατζερ της ομάδας Νίκο Μαντούβαλο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Τη νέα χρονιά θέλω να κατακτήσω το Πρωτάθλημα μαζί φυσικά με το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ που αποτελούν τους στόχους του Ολυμπιακού αλλά και να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

Best of internet