Ανανέωσε με ΠΑΟΚ ο Καλμαζίδης

Ανανέωσε με ΠΑΟΚ ο Καλμαζίδης

Ανανέωσε με ΠΑΟΚ ο Καλμαζίδης

bet365

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, θα συνεχίσει στον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά αφού συμφώνησε σε όλα για νέο διετές συμβόλαιο.

Αίσιο τέλος πριν ακόμα γίνει σήριαλ είχε για τον ΠΑΟΚ η παραμονή του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο της ομάδας. Ο προπονητής που έχει συνδέσει το όνομά του με το τμήμα βόλεϊ του "δικεφάλου " καθώς τον οδήγησε στην κατάκτηση δύο συνεχόμενων πρωταθλημάτων που ήταν και τα πρώτα στην ιστορία του, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Αντώνη Τσαλόπουλο και είπε το ναι σε πρόταση δύο ετών. Και το είπε το ναι γιατί η διοίκηση του ΠΑΟΚ έδειξε πως δεν είχε καμία διάθεση να κάνει πάλι το λάθος του περασμένου καλοκαιριού όταν μετά το πρώτο νταμπλ ουσιαστικά με τις κινήσεις της οδήγησε τον έμπειρο προπονητή εκτός ομάδας.

Φέτος και παρά τα οποία αγκάθια υπήρξα, έδειξε διάθεση να εκτιμήσει το έργο του Καλμαζίδη, αυτός από την πλευρά του είδε πόσο τον ήθελαν και όλα πήραν τον δρόμο του. Από την στιγμή που υπήρξε συμφωνία για παραμονή του Καλμαζίδη οι Θεσσαλονικείς θα αρχίσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις με τον σχεδιασμό να έχει υπάρξει σε μεγάλο βαθμό και πλέον θα αρχίσει να υλοποιείται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την προφορική συμφωνία για δύο χρόνια με τον Γιάννη Καλμαζιδη.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα