Πολύ κοντά στο να μείνει ο Καλμαζίδης

Πολύ κοντά στο να μείνει ο Καλμαζίδης

Πολύ κοντά στο να μείνει ο Καλμαζίδης

bet365

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Γιάννη Καλμαζίδη με τον Αντώνη Τσαλόπουλο με τον έμπειρο τεχνικό να βρίσκεται πολύ κοντά στο να μείνει στον ΠΑΟΚ.

Το περασμένο καλοκαίρι και με τον ΠΑΟΚ να έχει κατακτήσει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του, η τότε διοίκηση του «δικεφάλου» τα... έσπασε με τον Γιάννη Καλμαζίδη οδηγώντας ουσιαστικά τον έμπειρο προπονητή εκτός ομάδας. Το λάθος αυτό διορθώθηκε τον χειμώνα, ο τεχνικός των τίτλων επέστρεψε στην Πυλαία και οι «ασπρόμαυροι» έκαναν το δύο στα δύο.

Στους πανηγυρισμούς του τίτλου στα αποδυτήρια, ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ Αντώνης Τσαλόπουλος θέλοντας να δείξει πόσο σημαντική είναι η παραμονή του Καλμαζίδη, είχε τονίσει «το δίς εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».

Όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να επαναληφθεί το λάθος το προηγούμενου καλοκαιριού, καθώς η παραμονή του έμπειρου προπονητή είναι πολύ κοντά. Οι δύο άνδρες τα είπαν σήμερα σε πολύ καλό κλίμα και ναι μεν δεν έχει κριθεί κάτι, αλλά το να μείνει και τη νέα χρονιά ο Καλμαζίδης στον πάγκο του ΠΑΟΚ συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε και τις οριστικές εξελίξεις και στην συνέχεια θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς. Ένας σχεδιασμός που αναμένεται να φέρει πολλές αλλαγές στο έμψυχο υλικό και κυρίως στους ξένους, αλλά και στους Έλληνες και ειδικά στην θέση της πάσας, από την στιγμή που ο Βασίλης Κουρνέτας αποφάσισε να σταματήσει το βόλεϊ, με το όνομα του Ντίμα Φιλίποφ να έχει ακουστεί, κάτι που βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα