Για το μπαμ με Φιλίποφ ο ΠΑΟΚ

Για το μπαμ με Φιλίποφ ο ΠΑΟΚ

bet365

Να κάνει το κόλπο γκρόσο αποκτώντας τον Ντίμα Φιλίποφ θέλει ο ΠΑΟΚ, με τον «δικέφαλο του βορρά» να έχει βρει στο πρόσωπο του πασαδόρου του Ολυμπιακού τον τέλειο αντικαταστάτη του Κουρνέτα.

Το όνομά του έπαιξε πολύ και το καλοκαίρι, όταν ο ΠΑΟΚ δεν τα είχε βρει σε όλα με τον Βασίλη Κουρνέτα και ο ίδιος έδειχνε πως ήθελε να επιστρέψει στην χώρα μας από την Πολωνία όπου αγωνιζόταν. Ο λόγος για τον Ντίμα Φιλίποφ, με τον νεαρό να επιστρέφει για λογαριασμό του Ολυμπιακού και να κατακτά μαζί του το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο.

Οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως έχουν επανέλθει για τα καλά όσον αφορά την απόκτηση του αρχηγού των «ερυθρολεύκων», καθώς στο πρόσωπό του βρίσκουν τον τέλειο αντικαταστάτη του Βασίλη Κουρνέτα. Και λέμε τέλειος γιατί και η αξία του είναι μεγάλη, αλλά και δεν θα πιάσει θέση ξένου, κάτι που βοηθάει σε τεράστιο βαθμό τον υπόλοιπο σχεδιασμό.

Πλέον μένει να δούμε αν αυτή την φορά υπάρξει... γάμος ή αν ο Ολυμπιακός και πάλι καταφέρει να τον κρατήσει συνεχίζοντας στο Ρέντη την καριέρα του.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα