Κουρνέτας: «Μέγιστο λάθος που έφυγε ο Καλμαζίδης»

Κουρνέτας: «Μέγιστο λάθος που έφυγε ο Καλμαζίδης»

Gazzetta team
Κουρνέτας: «Μέγιστο λάθος που έφυγε ο Καλμαζίδης»

bet365

Ο Βασίλης Κουρνέτας έδωσε συγχαρητήρια σε όλο τον μηχανισμό του ΠΑΟΚ για την προσπάθεια που έγινε για να φτάσει και πάλι η ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ άφησε αιχμές για την προηγούμενη διοίκηση του ΤΑΠ.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Φοίνικα ο Βασίλης Κουρνέτας μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού λέγοντας τα εξής: «Ήταν πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στην ομάδα, σε όλη την ομάδα που έκανε μεγάλη προσπάθεια να διορθώσει τα λάθη κι αυτά που έγιναν το καλοκαίρι και να μπορέσει έτσι να φτάσει σε αυτόν το στόχο που ήταν τόσο μακρινός».

Για το αν θα φτάσει διψήφιο αριθμό πρωταθλημάτων: «Το ένατο είναι αυτό; Δεν ξέρω αν θα φτάσω σε διψήφιο αριθμό. Αυτή τη στιγμή πανηγυρίζουμε… Υπήρχε μεγάλη πίεση, νιώθαμε ότι είχαμε αδικήσει τον εαυτό μας. Είχαμε φτάσει κοντά στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ και του Κυπέλλου. Θέλαμε το πρωτάθλημα, να μη χάσουμε τη χρονιά χωρίς κανένα τρόπαιο. Το καταφέραμε με σωστές κινήσεις από τον κύριο Τσαλόπουλο από το Γενάρη και μετά, με την επιστροφή του Γιάννη Καλμαζίδη, που θεωρώ μέγιστο λάθος που έφυγε. Είχαμε πολλές δυσκολίες δεν είναι εύκολο να ξαναχτίσεις την ομάδα τον Ιανουάριο. Υπήρχε ποιότητα και διάθεση και φτάσαμε στον τίτλο».

Για τους δύο χαμένους τίτλους: «Δεν το κρύβω ότι η ψυχολογία της ομάδας, μετά την απώλεια του Κυπέλλου ήταν ιδιαίτερα άσχημα. Δε μπορείς να το χωνέψεις όταν σε δύο διοργανώσεις είσαι κοντά στην κατάκτηση. Δε μπορείς να το δεχτείς εύκολα. Καταφέραμε να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Κηφισιά και Σύρος ήταν πολύ ανταγωνιστικές, Δίκαια η Σύρος έφτασε τόσο κοντά. Γίνεται μια προσπάθεια εδώ και 5-6 χρόνια. Ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ δυνατός φέτος και δίκαια κατέκτησε το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο. Στο τέλος δείξαμε την ποιότητα και τη θέληση. Είναι μεγάλη επιτυχία από την τέταρτη θέση να παίρνεις το πρωτάθλημα. Τα πλει οφ είναι κάτι διαφορετικό και ποντάραμε εκεί».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα