Αποθέωση για τους πρωταθλητές (pics + vid)

Αποθέωση για τους πρωταθλητές (pics + vid)

Φώτης Καρακούσης
Αποθέωση για τους πρωταθλητές (pics + vid)

bet365

Καλμαζίδης, Σεπέδα, Χιμένες και Λι ήταν αυτοί που γνώρισαν την μεγαλύτερη αποθέωση κατά την απονομή του πρωταθλήματος. Χειροκροτήματα για Φοίνικα σε μια πολύ όμορφη στιγμή για το βόλεϊ.

Το Παλατάκι κατάμεστο όπως και πέρσι, ο Παντακίδης με τον Κουρνέτα σηκώνουν το τρόπαιο και ο κόσμος το... καίει από τις εκδηλώσεις του. Μεγάλες στιγμές για τον ΠΑΟΚ, μεγάλες στιγμές συνολικά για το βόλεϊ, καθώς δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα να τελειώνει ένας μαραθώνιος μπροστά σε 10.000 φιλάθλους και σε τόσο καλή ατμόσφαιρα.

Ακόμα πιο σημαντικές όμως ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο κλειστό της Πυλαίας όταν πήγαν να παραλάβουν τα μετάλλια και το Κύπελλο οι παίκτες του Φοίνικα. Ο κόσμος χειροκρότησε τους παίκτες του Νίκολιτς αναγνωρίζοντάς τους την φετινή τους προσπάθεια. Χειροκρότημα που μόνο κερδισμένο βγάζει το άθλημα, σε μια χρονιά που έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πριν τις απονομές όμως είχαμε τους ξέφρενους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια. Εκεί που όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έγιναν ένα κουβάρι και γιόρτασαν με την ψυχή τους το δεύτερο συνεχόμενο. Ο Καλμαζίδης αποθεώθηκε, ο Τσαλόπουλος τραγουδούσε το «είναι τρελός ο πρόεδρος», ενώ στην συνέχεια οπαδοί μπήκαν με το τύμπανο με τον Λι να γίνεται οργανωτής να το χτυπάει και όλοι να τραγουδάνε.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα