ΤΑΠ ΠΑΟΚ: «Μαζί με τον Σαββίδη για την κάθαρση»

ΤΑΠ ΠΑΟΚ: «Μαζί με τον Σαββίδη για την κάθαρση»

Και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ στηρίζει την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να μην κατεβάσει την ομάδα στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως θα είναι μαζί με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ στην προσπάθεια για κάθαρση του αθλητισμού.

ΤΑΠ ΠΑΟΚ: «Μαζί με τον Σαββίδη για την κάθαρση»

Η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να μην κατεβάσει την ποδοσφαιρική ομάδα στο Καραϊσκάκης για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό έχει χαιρετιστεί από όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τάχθηκε στο πλευρό του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, κάτι που έπραξε και η ΚΑΕ.

Δίπλα στον Σαββίδη στάθηκε και το ΤΑΠ τονίζοντας πως η συγκεκριμένη απόφαση είναι ιστορική και δείχνει το μεγαλείο του «δικεφάλου». Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εκφράζει δημόσια την αλληλεγγύη του στην απόφαση του ηγέτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, να μην αγωνιστεί η ομάδα στον β’ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.

Η ιστορική αυτή απόφαση αποδεικνύει το μεγαλείο του ΠΑΟΚ και δίνει την απάντηση στο γιατί αυτός ο σύλλογος λατρεύεται ευλαβικά από εκατομμύρια πιστούς οπαδούς.

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ θέτει όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη στον αγώνα για την κάθαρση του ελληνικού αθλητισμού.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Αντώνης Τσαλόπουλος

Πρόεδρος».

Best of internet