Παρέμεινε «ερυθρόλευκη» και η Μαλασάι

Παρέμεινε «ερυθρόλευκη» και η Μαλασάι

Φώτης Καρακούσης
Παρέμεινε «ερυθρόλευκη» και η Μαλασάι

bet365

Παίκτρια του Ολυμπιακού και την επόμενη χρονιά θα είναι η Ναντζέγια Μαλασάι με την Λευκορωσίδα ακραία να υπογράφει το νέο της συμβόλαιο τονίζοντας πως θέλει το νταμπλ και καλή πορεία σε Ευρώπη.

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ, στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς την δουλειά για την επόμενη χρονιά. Έτσι μετά την παραμονή του Κοβάσεβιτς για δύο χρόνια και της Λαζάρεβιτς για ένα, ένας ακόμα σημαντικός κρίκος στην «ερυθρόλευκη αλυσίδα» η Ναντζέγια Μαλασάι θα παραμείνει στο Ρέντη για μια ακόμα χρονιά.

Η Λευκορωσίδα που ήταν από τις καλύτερες παίκτριες του Ολυμπιακού την χρονιά που μας πέρασε υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια του γυναικείου τμήματος βόλεϊ Ναντζέγια Μαλασάι. Η διεθνής ακραία με την Εθνική ομάδα Λευκορωσίας, θα παραμείνει στην ομάδα μας και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν».

«Το νταμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη»

Στις πρώτες της δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, η Μαλασάι έκανε λόγο για κατάκτηση Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Αναλυτικά ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις συμπαίκτριες μου, τους προπονητές και τους ανθρώπους του συλλόγου που από την πρώτη στιγμή με έκαναν να αισθανθώ μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Η ομάδα μου πραγματικά λειτουργούσε σαν μια μεγάλη οικογένεια φέτος οπού ο καθένας βοηθούσε τον άλλο, για να μπορέσουν να επιτευχθούν οι κοινοί στόχοι μας.

Αυτό που θα μου μείνει από την φετινή χρονιά είναι τα τόσο πολλά όμορφα και θερμά συναισθήματα που εισέπραξα. Ήταν πολύ μεγάλη μου ευχαρίστηση να είμαι ανάμεσα σε ανθρώπους που τόσο ζεστά με καλωσόρισαν στην «οικογένεια» τους. Για την επόμενη σεζόν οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα, αλλά και να έχουμε όσο το δυνατό καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. Θέλω να νιώσω και πάλι την γεύση της επιτυχίας και να ζήσω αυτές τις αξέχαστες εμπειρίες ξανά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα